Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, crno, belo

Crno i belo u markantnom skladu znači samo jedno: Karl Lagerfeld

13. 10. 2023.

Markantni sklad naočara, bele kose i kožnih rukavica su svetski prepoznatljiva silueta Karl-a Lagerfeld-a. Nemački umetnik sa gnezdom u Francuskoj je svoj pečat ostavio svetu kroz modni svet. Pariz i svedeni rok-šik izgled su staza njegovog modnog kretanja, koja i nakon njega nastavlja da živi. U N Fashion prodavnicu je stigla nova kolekcija brenda i na vreme vam javljamo da napravite mesta u svom cipelarniku i garderoberu.

Dragulj dvadesetprvog veka je nasleđe brenda Karl Lagerfeld. Ovu zagonetnu ličnost je oduvek očaravao Pariz što mu je omogućilo futuristički pogled na svet. Veštine ilustracije koje je posedovao Karl, kao i fotografije koje je uspešno pravio će zauvek ostati inspiracija, odgovornost i zadatak njegovim naslednicima. 

U nastavku vam predstavljamo najnoviju kolekciju brenda koja je pristigla u N Fashion prodavnicu. Osvrnućemo se na obuću, sa fokusom na Karl Lagerfeld muške i ženske cipele. Ukoliko vas čekaju posebne prilike ili pružate sebi uživanje elegancije svakog dana, dopašće vam se ono što predstavljamo u nastavku.
 

Muške Karl Lagerfeld cipele


Na fotografijama iznad se nalaze muške cipele i muške čizme. Oba modela zaslužuju posebnu pažnju, nose se u različitim prilikama, ali uvek ostavljaju isti intrigantni pečat brenda.

Muške cipele Kalr Lagerfeld Chisel Toe Lace Shoe su sasvim crne boje i glatke na dodir. Njihov odsjaj dolazi do izražaja u večernjim prilikama kada mesečina ili dašak svetlosne sijalice pruže svoje zrake. Ovo su večernje cipele koje se idealno kombinuju uz muške pantalone. Aksesoare, odnosno kaiš i novčanik možete kombinovati uz ove muževne cipele. Imaju potpeticu i da, svaki korak se čuje. Sa bočne strane se nalazi diskretni znak brenda.

Pored cipela, tu su i muške čizme Karl Lagerfeld Outland Mono Mix Lace Boot. Ove čizme su sasvim uske i najbolje se kombinuju uz crne muške pantalone. Ostanite dosledni originalnom Karl Lagerfeld stilu i na predloženi izgled dodajte belu košulju sa jasnim kragnama. Ove čizme, u ovoj kombinaciji, možete nositi na posao, po gradu ili na sportsko-elegantnim događajima. Kao i cipele, i čizme imaju elegantnu mušku potpeticu. Što se tiče logoa brenda, sa bočne strane je ispisan niz znaka brenda, što i pomaže svrstavanju u sportsko-elegantu, ali istovremeno rok-šik, kategoriju.

Ženske Karl Lagerfeld cipele


Krupna fotografija u velikom planu i sve to zbog zanosne štikle ovih ženskih Karl Lagerfeld Debut Karl Fan Court cipela. Štikla je zlatna i u obliku peščanog sata. I bez da pomislite o kom brendu se radi, ove oštre linije i kombinacija boja vas može odvesti na prvi odgovor. Prevrnuta koža je osnovni materijal spoljne strane, koji greje već i na samu pomisao. Pogledajte više fotografija na prethodnom linku i uverićete da se je i zagonetni zlatni znak sa gornje strane deo potpisa brenda Karl Lagerfeld.

A sada jedan klasik koji vlada modnom scenom već nekoliko godina - udobne čarapa štikle i to pod imenom Karl Lagerfeld Pandara Monogram Knit Ankle Boot. Iako je pleteni tekstil osnova modela, glatki materijal sa prednje strane neizbežno objašnjava pristustvo francuskog modnog uma. Kod ovih ženskih cipela sa štiklom se može uočiti balans klasike i modernizma, što je istovremeno jednostavno i dopadljivo.

Iako je Karl Lagerfeld napustio ovaj svet pre nekoliko godina, njegova inspiracija i dalje oblikuje modnu kuću pod istim imenom. N Fashion je u koraku sa modnim svetom i zato ćete ovde uvek moći da pronađete najnovije Karl Lagerfeld muške i ženske cipele, patike, odeću i aksesoare.

Nastavite sa čitanjem: Kako čuvati torbe u ormaru?
 

Podelite