Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Boravak u prirodi je kvalitetan uz Helly Hansen i Merrell

priroda, brend, kvalitet
28. 02. 2023.

Boravak u prirodi daje moćan osećaj svakome ko se usudi da provede barem nekoliko sati napolju. Priroda je naše polazište, ali priroda ume da nastupi sa oštrim uslovima. Sneg, kiša, led, vetar i kombinacija ovih vremenskih uslova mogu sprečiti naše odluke da boravimo u prirodi. Helly Hansen i Merrell su se pobrinuli da nam to više nikada ne padne na pamet i da se ne odvajamo od prirode samo zato što je na prvi pogled hladna.
 

Helly Hansen protiv surovosti skandinavskog vremena
 

Na fotografijama iznad se nalaze muška jakna i patike za avanturističke staze. Muške cipele Helly Hansen The Forester, kao što im i samo ime kaže, su napravljene tako da se u njima podnese i šetnja kroz šumske, neravnomerne staze.

Helly Hansen muška žuta parka sa fotografije je dugačka do ispod pasa, ima široke rukave, dva velika i dva manja džepa sa prednje strane. Zakopčava se rajferšlusom, preko kojeg se nalazi materijal koji dodatno, uz dugmiće, štiti cibzar. Sa zadnje strane se nalazi kapuljača sa krznom. Ova fenomenalna jakna, kao i druge Helly Hansen jakne, je dizajnirana tako da sačuva toplinu vašeg tela u hladnim vremenskim uslovima kako zbog svog dizajna, tako i zbog materijala izrade. 

Već preko 140 godina Helly Hansen pravi profesionalnu opremu u Norveškoj koja pomaže ljudima da ostanu i da osećaju se živim. Sve je počelo davne 1877. godine kada je Helly Hansen, pomorski kapetan, pronašao način da ostane zaštićen od surovog skandinavskog vremena. Proizvodnja vodootpornih jakni i pantalona, kao i druge sportske opreme, je postala svakodnevnica za kapetana i njegovu ženu. Odeća je nastajala od grubog platna natopljenog lanenim uljem - i evo nas danas. 

Pre nego što je postala dostupna za kupovinu svim ljudima širom sveta, sa njom su se najpre upoznali i profesionalci na okeanima, planinama i radnim mestima. Danas, Helly Hansen opremu nosi preko 55 000 skijaških profesionalaca širom sveta. Helly Hansen je učestvovao i kao partner na raznim jedriličarskim sportskim regatama i njihovu opremu nose jedriličari na svih pet okeana. 

Dugačka je lista inovacija koju ne zaobilazi Helly Hansen kompanija, koja je tu da pomogne u najsurovijim okruženjima sveta. 

Ko će vas bolje štititi od zime nego brend iz Skandinavije?

Zimske čizme i cipele Merrell


 Na fotografijama iznad se nalaze ženske i dečije Merrell cipele i čizme za avanturističke puteve. Sa leve strane se nalaze ženske Merrell Bravada cipele, koje su dizajnirane tako da podrže avanturistički duh u vama, na stazama koje ćete tek istraživati. Merrell postoji da bi pružio svima uvid i moć jednostavnosti bivanja napolju. U Merrell-u veruju da postoji staza za svakoga. Njihovi proizvodi se rigorozno testiraju sa ciljem da se dokaže njihova performansa, svestranost i izdržljivost. Čak i na prvi pogled na osnovu dizajna možete videti da su vodonepropusne, da unutrašnjost čizama značajno greje, a da đon štiti od proklizavanja.

Sa desne strane se nalaze kožne dečije čizme Merrell Heidi, koje su vodootporne. Duboke su i njihova unutrašnjost je oplemenjena krznom, za dodatnu toplinu i udobnost. Pročitajte i Vodič za kupovinu zimskih čizama. Ovo je posebno značajno znati, shodno da deca zaista znaju biti veoma aktivna i nepredvidiva na snegu i tokom svojih aktivnosti.

Merrell je osnovan stotinak godina nakon Helly Hansen brenda. Merrell se fokusira na spajanje performansi, stila i udobnosti kako bi se ljudi širom sveta osnažili da samouvereno istražuju prirodu. U Merrell-u veruju da je boraviti napolju moćno - svako treba da se oseća dobrodošlo u spoljašnjim, prirodnim, uslovima. 

U to verujemo i mi u N Sport-u.

Nadamo se da ćete prepoznati kvalitet brenda i da ćete i dalje nastaviti da istražujete i uživate u novitetima koje vam neprestano nudimo. 

 

podeli