Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Beg od klišea za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih
21. 01. 2022.

Buket ruža, kutija čokolade, prigodna torta, noćni izlazak na otmenu večeru ili izlet van grada da provedete vikend - sve su to bili večiti pokloni i aktivnosti koje nikada nisu mogle da se promene za Dan zaljubljenih. Ali posle nekog vremena dođe do zasićenja i sve je nekako isto i pomalo dosadno. Vreme je da svi zajedno izađemo iz klišea, zar ne? 

Romantični gestovi su romantični baš zato što iznova bude emocije i leptiriće kao sa početka veze. Promenite način obeležavanja Dana zaljubljenih, ali ne preskačite priliku da usrećite osobu pored sebe. Neka ovaj praznik bude prvi, ali ne i jedini, u ovoj godini koji ćete posvetiti svojoj boljoj polovini. U ovom članku vam pružamo novi pogled na to šta se može pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih. 
 

Šta da poklonim za Dan zaljubljenih?


U poslednje vreme smo ograničeni izborima, pa je malo verovatno da će putovanje biti dobar izbor za poklon. Vreme je da probate nešto novo i Dan zaljubljenih provedete aktivno u sportu. Mnoštvo je koristi od ovakvog pristupa, a N Sport vam nudi patike za njega i nju koji treba da budu samo okidači za nove sportske aktivnosti i zajednički dan.

Ima li boljeg načina da kažete volim te nego da mu/joj pokažete da brinete o zdravlju i dobrobiti jedni drugih? Dan zaljubljenih možete provesti zajedno u prirodi, na skijanju, sankanju ili jednostavno trekingu po planini - jer, odmor na planini leči. Ukoliko inače volite aktivni odmor, pročitajte više o najizdržljivijoj obući za zimu.

Naravno mnogo zavisi i od vremenskih uslova, ali čak iako ste kućni tip, možete odraditi kućni trening zajedno. Ono čemu nas je naučila pandemija jeste da iz udobnosti doma možemo da ostanemo fit i zdravi, sa ili bez opreme za teretanu.

Ovog Dana zaljubljenih, podstičemo vas da uradite pravu stvar tako što ćete vežbanjem izazvati emisiju endorfina. Za početak, možete zajedno izaći na vazduh, ukoliko je suvo vreme, i trčati - udahnite svež vazduh i upijte još ovo malo zimskog sunca.

Poklon za devojke: Dan zaljubljenih 

Na fotografijama se nalaze najlepše Puma patike za trening za žene. Levo su Puma Fierce 2, koje žestoko osvajaju srca devojaka. Sasvim crvene, neverovatno udobne sa produženim jezičkom i interesantnim dizajnom neće nijednu devojku ostaviti ravnodušnom na Dan zaljubljenih.

Puma Fierce 2 crvene patike su odličan izbor za ekstrovertne devojke kojima različite boje predstavljaju inspiraciju. Za one malo nežnije devojke tu su Puma Forever XT ženske patike koje su takođe odličan poklon. Vreme je da zajedno pođete u teretanu, da trenirate kod kuće ili u prirodi. Ovo je odličan beg od klišea za Dan zaljubljenih.

Poklon za muškarce: Dan zaljubljenih

Na obe fotografije se nalaze muške patike Nike Air Max Alpha Trainer 4. Savršene crne patike za jednostavne muškarce kojima trebaju patike na koje uvek mogu da računaju. Poklonite mu ovaj omiljeni Nike par i trenirajte zajedno za Dan zaljubljenih. A kraj aktivnog dana možete provesti u spa centru, na laganom opuštanju mišića i misli. 

Beg od klišea je ponekad teško postići, posebno ukoliko vam posao i svakodnevne obaveze oduzimaju puno vremena, pa nemate vremena ni da razmislite o drugoj ideji. Neka vas ovaj tekst podstakne da nadoknadite vreme sa voljenom osobom. Zapravo, pomoći ćete i sebi jer ćete raditi na svom zdravlju. Imunitet se takođe čuva i zagrljajima i osmehom

podeli