Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, torbe, patike

Autentični Steve Madden

28. 03. 2023.

Steve Madden cipele, patike i torbe od sada možete pronaći u ponudi N Fashion prodavnice. Kao i do sada, u N Fashion-u nastojimo da učinimo ponudu što raznovrsnijom i vama pristupačnom. Steve Madden je američki brend i omiljen je među ženama i devojkama koje žele jednostavnost, eleganciju i udobnost svakog dana. Svaka trendseterka, ali i dama koja traga za klasičnim komada, će naći u kolekciji brenda upravo onu torbu ili cipele koje će upotpuniti njen izgled. Nastavite sa čitanjem i otkrijte šta vas čeka u N Fashion prodavnci.
 

Kako je nastao brend Steve Madden?


Pre trideset godina, skromna investicija je postala zalog nade u bolju budućnost. Danas, Steve Madden je, od trnja do zvezda, postao jedan od najpoznatijih svetskih brendova obuće i aksesoara. Sve je počelo u naselju Kvins u Njujorku fuzijom godina iskustva i jedinstvenim, a kreativnim dizajnom. Inspiracija je potekla od kulture rokenrola i velike jabuke, grada mogućnosti - Njujorka. Muškarci i žene koji prate trendove već trideset godina imaju šansu da izraze svoju individualnost i inovativnost. Steve Madden dizajn je uvek smeo i inspirativan. Milioni ljudi širom sveta su prepoznali da brend razume trendove i postaje izbor broj jedan svake sezone. Radi se o autentičnosti i o prihvatanju individualnosti. To je Steve Madden.

Ženske torbe Steve Madden

 
Svaka žena traga za onom jednom torbom koju može da nosi uvek i svuda. To je upravo ova crna Steve Madden Bdiyva torba sa fotografije iznad. Mala, kompaktna i sa dovoljno dugačkim lancem i kaišem, da je samo nabacite na ramena i krenete.

Novac, telefon i ključevi uvek mogu stati u ovu crnu žensku torbu. Površina je inicijalno glatka, ali sa vertikalnim i V urezima. Sa prednje strane nalazi se logo brenda SM, a otvara se pomoći cibzara. Najbolja stvar kod ove torbe jeste prošireni deo kaiša koji se naslanja na rame - znate da vam ova torba sa ramena neće spadati. Možete je nositi čak i kada ste gost na venčanju ili drugoj svečanosti!

Ukoliko težite izgledu koji je naginje na sportski, birajte Steve Madden Bvader žensku torbu. Ova mala torba prati trend širokih kaiša i može se nositi preko ramena ili unakrsno preko grudi. Dodatak ovoj zelenkastoj torbi je mini džep, kao privezak na samom kaišu. Nosite je svakog dana i imajte oslobođene ruke tokom kupovine ili druge aktivnosti.

Ženske patike Steve Madden

 
Kada su u pitanju ženske Steve Madden patike - odakle početi?! Od bež do šarenih, od onih sa krojem u stilu čarapa do onih sa transparentnim đonom. Na fotografijama iznad se nalaze dva para ženskih patika koje su u suštini identičnog dizajna. Masivni đon sa ispupčenim i reljefnim elementima se pruža prema mrežastom gornjištu u valovitom stilu. Preko mrežastog materijala se pružaju umetci, bež ili šareni, dok se sa bočne strane nalazi potpis brenda.

Jednostavne, udobne i sa širokim dijapazonom izbora odevnih kombinacija uz koje ih možete nositi, ženske Steve Madden Possesion patike su must have ove sezone. U N Fashion prodavnici pronađite i pomenute patike krojene u stilu čarapa - Steve Madden Master - i patike sa transparentnim đonom - Steve Madden Maxilla.

Steve Madden je autentičan brend, jer kada jednom isprobate udobnost, stil i lako kombinovanje sa odevnim komadima, uvek ćete mu se vraćati.
 

Podelite