Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


  • Muške farmerke Staff SIMON MAN PANT
-50%
Staff Jeans

Muške farmerke Staff SIMON MAN PANT

Naziv proizvoda: Muške farmerke
Brend: Staff Jeans
Kolekcija: jesen/zima 2022
Sastav: 99%PAMUK, 1%ELASTIN

Iako u imenu nosi reč jeans, Staff Jeans ima pozamašnu ponudu pantalona i kraćih farmerica za muškarce i žene. Staff Jeans sluša potrebe svojih kupaca i obogaćuje je dodatnim predmetima, poput majica i košulja. Najbolja stvar je kada na jednom mestu možete da završite ceo posao - a to je moguće uz Staff Jeans i N Fashion.

Dizajn i karakteristike muških farmerki Staff Simon Man Pant 5-829.585.S2.48

Staff Simon Man Pant su muške farmerke za svaki dan. Ove plitke, denim, muške farmerke su dužine do ispod članaka, a izbeljene su na kolenima i malo iznad. Sa zadnje strane se nalazi znak brenda, na mestu za kaiš. Jednostavnost, praktičnost i udobnost se uvek pogode uz Staff muške farmerke. Staff Jeans & Co je evropski proizvođač farmerica osnovan 1992. godine. Od tada je Staff Jeans postigao impresivan rast prodaje i brzu ekspanziju u glavnim evropskim zemljama. Staff Jeans je brend ukorenjen u čist jeans, poznat po visokom kvalitetu, savršenom uklapanju, inovativnom i vrhunskom dizajnu.

Isporuka je besplatna za sve porudžbine u vrednosti preko 6.000 RSD.
Za porudžbine u vrednosti manjoj od 6.000 RSD cena isporuke je 200 RSD. PDV je uračunat u cenu.
Kurirska služba D-Express će vam poslati SMS kada preuzme artikal sa naše adrese. Od momenta prijema poruke možete očekivati isporuku u naredna 24h.

Pregledani proizvodi

 Staff Jeans
-50%

Podelite