Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Uz Ugg čizme nema zime!

UGG, ČIZME, ODRŽAVANJE
15. 12. 2020.

Ugg čizme nastavljaju da osvajaju svet i omiljena su obuća za hladne dane. Ideja o njima je potekla iz Australije, a jasno je da tamo zime nisu značajne i gotovo da nema hladnih dana. U čemu je onda stvar?

Iako je univerzalno poznato da su Ugg čizme udobne, postoji još činjenica o njima! Ugg obuća je nastala na plaži, gde su ih prvi australijski surferi nosili ‘70-ih godina, a koji nisu želeli da se prehlade tokom surfovanja. Mnogi surferi su ispratili ovaj trend, iako deluje neočekivano.
 

U čemu je tajna Ugg čizama?


Ovčja koža. Da, dobro ste pročitali. Toplina koju pruža ovaj prirodni materijal je osvojila čitav svet i to sa pravom. Ugg čizme su napravljene od ovčje kože, obložene krznom sa unutrašnje strane. Radi se o jedinstvenom unisex dizajnu čizama sa sintetičkim đonom.

Prirodna izolacija guste ovčje kože održava temperaturu stopala i greje kada je napolju hladno i prohladno vreme. Prva pomisao na Ugg čizme jeste mekoća na dodir, toplota i ušuškanost. Kada naiđe zima i hladno vreme, samo želimo da budemo ušuškani i da nam je toplo. Zgrabite svoju kapu, jaknu, rukavice, šal i Ugg čizme, jer zimska avantura počinje.

Krajem devedesetih godina su čizme od ovčje kože postale trend u američkim državama, u svetu tokom 2000-ih. U Australiji su zastupljenije u formi papuča. Nose ih svi - poznate ličnosti, stari, mladi, školarci, roditelji, čak i Skandinavci. Osvajaju mnogo lajkova na našoj Instagram stranici.

Ugg čizme su popularne, posebno među mladim ženama. Postoje duži i kraći modeli. Udobne su i tople, a uz to se lako kombinuju uz različite odevne kombinacije kako zbog dizajna, tako zbog jednostavnih boja. Iskustvo kaže da je osećaj tokom nošenja Ugg čizama neopisivo nežan, tako da svako mora da ih proba. Čak i ona populacija ljudi koja ne preferira izgled Ugg čizama, ne može da opovrgne toplotu i udobnost kao dva najveća aduta. Pored toga, neki preporučuju nošenje čizama bez čarapa, ali izbor je na vama.

Hladno vreme je tu i svi žele da se, kada izađu napolje, osećaju toplo i prijatno. Ipak, niko ne želi da čizme ošteti voda tokom šetnje, igre, ili kratkog odlaska do prodavnice.

Održavanje Ugg čizama


Ne treba u njima gaziti po najvećoj kiši, ali vejavica snega nije opasna za klasične Ugg čizme. Ipak, ukoliko se nađete u klasičnim Ugg čizmama dok je sneg, postoji par načina kako da ih zaštitite i sačuvate. Paket proizvoda za njihovu zaštitu sa uputstvom, kao sa slike, možete pronaći na Ugg Care Kit. Ukoliko vam ovaj sprej nije pri ruci, imamo par saveta.

Površine od antilop materijala možete zaštititi trljanjem obične četke za obuću na mestu gde su nastale fleke. Traljajte nežnije ili agresivnije, u zavisnosti od porekla fleke. Nakon četkanja, natopite sunđer u čistu vodu, iscedite ga i dodajte vrlo male količine deterdženta ili domaćeg sapuna. Nežno pređite sunđerom preko antilop materijala na čizmama. Sada kada ste uklonili sve fleke, uklonite višak sapuna sa čizama sunđerom, nakon još jednog ispiranja. Trebaće im skoro 24 časa da se osuše, ali stavite ih na provetreno, tamno mesto i sačekajte da se antilop vrati u prvobitno stanje.

Ne perite Ugg čizme u mašini za veš.

Čak i ako ste propustili Black Friday popuste, pogledajte celokupnu N Sport ponudu, jer neki popusti i dalje traju.

podeli