Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Tvoja doza endorfina: Saucony Endorphin

patike, brend, trčanje
23. 05. 2023.

Više nego ikada, novi brendovi poput Saucony pristižu u N Sport prodavnicu - posebno oni koji su orijentisani na aktivnosti u prirodi, trčanje i planinarenje. Već preko stodvadeset godina, Saucony postoji na tržištu - dostupan najpre u Americi, a sada i širom sveta. Vrsni poznavaoci sveta trčanja i unapređivanja performansi, sada su napravili novu kolekciju. Model koji izdvajamo kao favorit je Saucony Endorphin Shift 3 koji i jeste zvezda ovog teksta. Po čemu je poseban, koji su to drugi Saucony modeli i zašto je trčanje korisno za vas svakog dana - saznajte u nastavku teksta.
 

Saucony Endorphin Shift 3 su favorit ove sezone trčanja


Sigurno se pitate po čemu su Saucony Endorphin Shift 3 patike posebne. Primetićete, za početak, da imaju masivni beli đon sa različitim reljefnim ukrasima. Zapravo, to nisu samo ukrasi, već i funkcionalni dizajn koji obezbeđuje bolje performanse

Crno gazište i sivi umetak sa zadnje strane, na belom reljefnom đonu odaju utisak vrlo modernog modela patika. Na interesantan način je, upravo na belom đonu, znak brenda Saucony sa poznate tri tačkice. Savršeno se uklopio na svoje počasno mesto na đonu. Ipak, gornjište je lagano i napravljeno je od mrežastog plavog materijala. Ovakav materijal je odličan izbor kada želite da vaše stopalo diše tokom pokreta i aktivnosti. Unutrašnjost ovih patika je crne boje, dok su pertle braon-sive boje. Spoj boja, znanja i umeća o trčanju lansiraće vaše rezultate na potpuno novi nivo. Doza endorfina koju ćete osetiti prilikom trčanja u Saucony Endorphin patikama je ona o kojoj ćete rado pričati na sav glas. 

Sve je više prilika za trčanje, posebno uz Saucony Endorphin


Na svetu, u regionu, pa i u našoj državi se više puta godišnje održavaju veliki i mali maratoni i rekreativna trčanja. Škole trčanja imaju hrpu posla - ljudi bolje razumeju i osećaju značaj trčanja, ali im ponekad nedostaje disciplina i podržavajuće okruženje. 

Na fotografiji iznad nalaze se crne muške Saucony Endorphin Shift 3 patike.

Uopšte nije važno da li ste amater ili profesionalac, zaslužujete da imate i obuću koja vas podržava u tome, kao što su Saucony Endorphin. Trčanje ima višestruke koristi za zdravlje čoveka, starih, mladih i onih najmlađih. Svedoci smo sve učestalije ponude poslova koja zahteva sedenje veći deo dana, a čovek je stvoren za pokret, za kretanje i najmanje za mirovanje. Ipak, u ovom našem brzom i hitrom vremenu može se nadoknaditi potreba za trčanjem, hodanjem i generalno kretanjem. 

Ako vaš posao zahteva i provodjenje vremena u automobilu, ne zaboravite da nekoliko hiljada koraka dnevno može sačuvati vaše zdravlje. Dobre navike nikada nije kasno uvoditi, posebno kada ne koštaju mnogo novca i vremena. Dobra volja će promeniti svet, a vi budite prvi i promenite prvo svoj! 

O brendu Saucony


Saucony u svom DNK ima upisane korake trčanja i ovo je brend koji vas neće izneveriti na stazi. 1898. godine, kada je sve počelo, Saucony je sa pravom zauzeo svoje mesto kao jedna od vodećih svetskih kompanija. Izgrađena je na nasleđu performansi i nastavlja da nudi najbolje patike za trčanje. Od brzih patika za trčanje i patika za hodanje do ležernih klasika. Sve modele Saucony brenda pogledajte u našoj N Sport internet prodavnici.

Interesantno je znati da "saukoni" nije pravilno izgovaranje imena ovog američkog brenda. Pročitaj tekst sa bloga N Selection prodavnice - kako ti izgovaraš ime brenda Saucony? 
 

podeli