Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Trčanje zimi, predrasude i Nike Pegasus patike

trčanje, zima, patike
01. 02. 2023.

Trčanje zimi - kako vam ovo zvuči? U redu, svi znamo koje su prednosti trčanja, ali da li ste od onih koji trče samo po lepom vremenu ili preko cele godine? Verujemo da ćete se posle čitanja ovog teksta ohrabriti za trčanje zimi, posebno uz saputnika Nike Pegasus Shield.

Trčanje zimi je izvor predrasuda za one koji to nisu probali i razumećemo ih: naprosto, zimi je klizav teren i teško je zamisliti takav scenario. Pored toga, trčanje dovodi do znojenja, a napolju je hladno. Nismo još stigli ni da porazgovaramo o opremi i patikama za trčanje… Da, ovo su te predrasude.

Ipak, to nije cela istina. Naime, zima ne znači obavezno klizav teren, znojenje napolju ne znači prehladu, a Nike Pegasus Shield dokazuju bolje performanse tokom trčanja, čak i zimi. Prevaziđite sebe i svoja uverenja i oprobajte se u trčanju zimi!
 

Trčanje zimi zbog klizavih staza


Naravno, ne idite na trčanje zimi kada su klizave staze. Utabani sneg i led nisu staza za trčanje. Ipak, postoje staze koju su u najgorem slučaju samo mokre i zato nema prepreka za trčanje. Nike Pegasus ima rešenje i za ove prilike.

Ukoliko je baš tog dana vremenska prognoza bliže nuli, birajte da trčite sporije. Pored toga, birajte teren koji nije sasvim ravan i klizav - profesionalne trkačke staze ili asfalt. Štaviše, trčanje po travi ili po planini koja ima jasno označene puteve za kretanje, nije prepreka kada nosite Nike Pegasus Trail.

Pošto samo uporni završavaju na stazama za trčanje zimi, evo jednog iznenađenja: nema gužve na stazama!
 

Nike Air Zoom Pegasus

 
Čvrsti đon Pegasus 39 Shield modela je poželjan za zimske uslove. Zbog odličnih performansi prianjanja za podlogu, Nike Pegasus 39 Shield će postati vaš favorit. Ove zimske patike, koje održavaju noge suvim, su patike koje možete nositi tokom trčanja zimi, čak i ako se slučajno nađete na klizavom terenu. Sva vlaga, voda i sneg završiće na površini spoljašnje strane.

Na fotografijama iznad se nalaze ženske Nike Pegasus i muške Nike Pegasus patike sa Air Zoom tehnologijom. Nike je odavno postao poznat po svom vazdušnom umetku i uspeo je da to unapredi.

Nike Air Zoom se odnosi na sistem amortizacije koji koristi vazduh pod pritiskom i čvrsto rastegnuta vlakna da bi apsorbovao dopadanje na stazu. Svako doticanje staze stopalom čini da se vlakna stisnu kako bi ublažila taj udarac, pre nego što se vlakna vrate u prvobitno stanje. Na taj način se povratno stvara moćna reakcija za naredni korak. 

Nike Air Zoom je dizajniran tako da odgovara sportistima koji svoje performanse zasnivaju na brzini.

Na fotografijama iznad su ženske patike Nike React Pegasus Trail 4 sa gore-tex slojem koji je vodootoporan. Napravljene su sa jastučićem u unutrašnjosti, imaju čvrstu vuču i ojačanu konstrukciju srednjeg dela stopala, za sigurnu podršku.

Znojenje tokom trčanja zimi


Kada je u pitanju prepreka znojenja, znajte da je vaš saputnik u ovom slučaju sintetička odeća koja se brzo suši. Štaviše, ne mora to uvek biti sintetika, već sličan veštački materijal, baš kao onaj koji ima aktivni veš iz naše ponude. 

Ne morate doći u situaciju da budete mokri, ni po telu ni po stopalima, ukoliko izbegavate pamučne materijale i nosite Nike Pegasus Shield ili Nike Pegasus Trail patike za trčanje. 

Sada kada smo razbili sve predrasude o trčanju zimi, računamo da ćete se i vi ukrcati na talas zarazne opsesije trčanja. Već smo pisali o tome kako Nike i trčanje dovode do životne promene.


 

podeli