Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Tradicija, jedinstvo i hrabrost za pobede u Kataru

pobeda, reprezentacija, dres
03. 10. 2022.

Pred vama je novi dres Fudbalske reprezentacije Srbije u kojem će naši orlovi zaigrati svim srcem. Koji god vaš izbor bio - da pratite pred ekranima ili direktno na terenu - budite uz orlove na Svetskom prvenstvu u Kataru! Navijajte za Srbiju i budite deo našeg fudbalskog tima! Osim ljubavi prema sportu koju imamo svi, ka cilju će našim orlovima biti potrebna vatrena podrška! Hajde da ovo bude timska igra čiji smo i mi deo.

Dres je i ove godine delo brenda Puma i ovo je najlakši i najudobniji dres - od samo 72 grama! Inspiracija za dizajn je titula prvaka sveta iz 2015. godine koju su osvojili naši orlići na Novom Zelandu. 

Tradicija, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost su polazne osnove ideje za dizajn. Istorijsko nasleđe naše bogate istorije je prikazano na fudbalskom dresu i njegovoj replici kroz tradicionalne motive i simbole. Naša grupa je već spremna: Brazil, Kamerun, Švajcarska. Orlovima će biti potrebna sva naša podrška u Kataru. Zato navijajte i budite deo pobedničkog tima!
 

Gde kupiti dres FSS?


N Sport prodavnica je mesto gde možete kupiti repliku dresa FSS, kao i majice, duks, kačkete i lopte. Uskoro će biti dostupan i A dres u kome naši orlovi igraju utakmice, kao i replika gostujućeg dresa. U nastavku delimo sa vama celokupnu ponudu. 

Pametan dizajn kombinuje vatrenu crvenu boju sa zlatnim akcentima. Kraljevski, odvažno i ponosno. Grb i logo se slažu uz zlatne kragne na vratu i ivicama kratkih rukava. Domaći dres je dodatno ukrašen osenčenim krstićima po celoj površini. Ukoliko će i najmlađi sa vama pratiti igre u Kataru, obradujte i njih dečijim dresom

Više o samom dresu možete pročitati i na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Generacije koje su igrale 1995. i 1996. godine su takođe nosile kombinaciju crvene i zlatne boje. Pored replike sa fotografije iznad, u N Sport ponudi pronađite još i crvenu majicu i belu majicu u kojoj možete navijati. Timski duh i osećaj pripadnosti dobijaju svoju definiciju kroz jednaki dres kod.

Osim dresa i majica, u N Sport internet prodavnici možete kupiti i crveni duks sa kapuljačom. Za vas koji volite da budete ušuškani i želite da nosite duks tokom cele jeseni i trajanja prvenstva - birajte crveni Puma duks u kojem ćete navijati i pre i posle Katara. 

Kao aksesoar, u N Sport ponudi pronađite crni kačket sa grbom i Puma znakom. A od preostalih aksesoara, odaberite sivu ili belu fudbalsku loptu. Ovo je posebno značajno za sve one koji možda nisu imali priliku da odu direktno u Katar. Ovi aksesoari su kao suveniri sa putovanja. Veliki događaj je pred nama i sve je od sada u znaku Srbije i fudbala.

Pročitajte i Zašto da kupujem u internet prodavnici.

Replika dresa, majice, kao i aksesosari sa motivima, mogu biti čak i rođendanski poklon vatrenim navijačima. Sigurni smo da će atmosfera na tribinama katarskog stadiona biti intenzivna i inspirativna. Ukoliko ostajete kod kuće da pratite prvenstvo preko ekrana, pozovite prijatelje, kumove i komšije i zajedno gradite timski duh koji će naši igrači, iako kilometrima daleko, osetiti. Poistovetite se sa ekipom orlova i uz dreseve, majice i aksesoare podržite borbu pred nama. 
 

podeli