Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Superdry za supermoderne muškarce

SUPERDRY, TOKIO, DUKS, MAJICA
30. 12. 2020.

Britanska modna kuća Superdry je savremeni igrač koji se fokusira na visokokvalitetne proizvode koji spajaju američku grafiku inspirisanu Japanom, a sve to u britanskom stilu.

Julian Dunkerton je zajedno sa James Holder-om, britanskim dizajnerom odeće, osnovao brend Superdry. Ideja za ime je nastala brejnstormingom u jednom baru, a odatle je Superdry postalo poznato ime širom sveta. Odskočna daska uspeha bio je momenat kada su novinari uslikali David Beckham-a u Superdry jakni.

Ovaj brend je fokusirao svoju pažnju na mlade ljude u dvadesetim i tridesetim godinama, ali može da ih nosi svako ko se tako oseća. Ležerna odeća je osvojila tržište, a pravi se od kvalitetnih tkanina. U nastavku teksta pročitajte o svakodnevnim odevnim komadima i napravite svoju savršenu Superdry kombinaciju. Budite moderni ove zime.
 

Superdry majice i duksevi


Slojevito oblačenje je pogodno za hladne zimske dane, ipak niko ne želi da se vrati kući “smrznut”. Zato počnite od majice, a ukoliko više volite vrhunac ležernosti, odaberite majicu sa leve slike. Jednostavni Superdry logo, kratki rukavi i okrugli plitki izrez idu ležernosti u prilog.

Za delikatnije dane i muškarce koji vole oštre crte na odeći, odaberite majicu sa kragnom. Polo kragna dodaje eleganciji tokom svakodnevnih aktivnosti. Uz Superdry majicu sa kragnom odajte poštovanje višem nivou formalnosti događaja, ali pokažite da ste opušteni.
 

Superdry duksevi


Slojevito oblačenje je ključ zaobilaženja hladnoće. Uz dobru majicu, nabacite moderan duks. Da li volite maksimalnu ležernost i grafike na sredini duksa? Ili ste pak od onih koji vole svedene boje, cibzar i nenametljiv stil? Superdry ima veliki izbor - dukseve koji se navlače preko glave i one koji se zakopčavaju.

Odaberite Superdry duks pretragom različitih modela u N Sport internet prodavnici. Izaberite, napravite sliku u tome, postavite je na Instagram i označite nas!
 

Superdry jakne


Definitivno ćete biti uočeni u društvu ove zime u Superdry jakni. Sa leve strane se nalazi uski, atletski model sa kapuljačom. Rukavi su ušuškani, a logo brenda sa strane jednog rukava. Džepovi su naglašeni žutom, a cibzar crnom bojom. Idealni kontrast ove Superdry jakne će se super uklopiti sa trendy zimskim patikama.

Sa desne strane je zimska jakna, tamnih boja ali agresivnijeg dizajna. Grafika koja menja oblike, japanska slova i kombinacija plave, crvene, žute i bele boje u britanskom stilu oplemenjuju crnu zimsku Superdry jaknu. Ipak je Superdry brend inspirisan Tokijom.

Aksesoari

Svuda na svetu, pa i na Balkanu, brinemo se o hladnim glavama i tražimo načine da se zaštitimo. Momci, neka vaše majke ne brinu - ponesite kapu sa sobom. Odaberite moderne Superdry svedene kape i za vas nema brige.

Na putu do treninga, škole ili basketa nabacite Superdry muški ranac sa dve pregrade, dva džepa sa strane i udobnim delom za leđa.

Kvalitetne tkanine, autentični vintage momenti, jedinstveni detalji, vodeća ručno crtana grafika i prilagođeni krojevi sa raznolikim stilom su glavne karakteristike brenda. Takva prepoznatljivost dobila je ekskluzivnu privlačnost, kao i međunarodni pečat.

Tokio je urban, jedinstven i pun jarkih boja, pa su tako i Superdry kolekcije usvojile ove epitete. Ovaj brend je popularan među mladom generacijom i sigurno će biti sve popularniji. Na mladima svet ostaje.

podeli