Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Staff Jeans farmerke, pantalone i košulje i njihove idealne kombinacije

STAFF, FARMERKE, KOŠULJE
13. 05. 2021.

Bez sumnje - farmerke su najsvestraniji predmet koji se nalazi u svačijem ormaru. Bez obzira kada ih nosite, gde ih nosite ili kako ih nosite, postoje farmerke koje odgovaraju gotovo svakom raspoloženju i prilici. Stoga nije ni čudo što se denim smatra neophodnom garderobom.

Od kraja 19. veka, farmerke su od robusne radne odeće postale deo mode bez koga ne bismo mogli nastaviti (odnosno ne bismo želeli). Društvena, politička i pop kultura su odigrale veliku ulogu u evoluciji farmerica i trendovima koji su bili tu, odlazili i vraćali se.

Hajde da odmrsimo temu muških farmerica i napravimo idealne kombinacije uz Staff Jeans. Pogledaj odmah celokupnu ponudu Staff Jeans modela.
 

Idealne kombinacije uz Staff Jeans komade


Ideja za rođendan kod prijatelja

Uveličaj drugarov događaj komadom kvalitetnih farmerica. Ukoliko neobavezno slavi rođendan, imaj bar jedan komad na sebi koji je wow i jedan koji je opušteniji. Farmerke Staff Jeans će podići outfit na novi nivo i suptilno će dati dozu elegancije tebi i događaju na kome se pojavljuješ. Tvoja pojava će biti zapažena uz Staff Jeans. Pored toga, možeš i njemu pokloniti jedan par.

Nabaci jednostavnu majicu, a sve to ukombinuj sa sportsko-elegantnim patikama.

Ideja za letnji izlazak

Ukoliko drugar planira rođendan u izlasku (i tebi nedostaje izlazak, zar ne?) obuci Staff Jeans košulju i Staff Jeans kraće pantalone.

Ova kombinacija je idealna za letnje dane. Plavičasti Staff Jeans šorc će izlazak učiniti prijatnijim. Bela košulja miriše na leto i uveličava događaj. Kasnije je možeš iskoristiti i za druge prilike.

Ideja za posao

Staff Jeans farmerke ili Staff Jeans pantalone su must za posao. Zima, leto, vruće, hladno - dugačko je najčešća opcija za muškarce na poslu. Zaista je olakšavajuća okolnost kada imate posao na kome možete nositi i bermude. Ipak, Staff Jeans važi za toliko udobni odevni predmet da će udobnost ispuniti zadatak laganog osećaja tokom nošenja umesto kraćeg modela.

Zaprati nas na Instagramu i uvek budi u toku sa aktuelnom ponudom.

Staff Jeans nudi više nego što misliš


Iako u imenu nosi reč jeans, Staff Jeans ima pozamašnu ponudu pantalona i kraćih farmerica za muškarce i žene. Staff Jeans sluša potrebe svojih kupaca i obogaćuje je dodatnim predmetima, poput majica i košulja. Najbolja stvar je kada na jednom mestu možete da završite ceo posao - a to je moguće uz Staff Jeans i N Sport. Pogledajte sve modele i pročitajte zašto je bolje da kupujete online.

Prvi par farmerica je kreiran u Nevadi 1873. godine kao ojačane pantalone. Kao radna odeća postojale su sve do dvadesetih i tridesetih godina među američkim rudarima, kaubojima i radnicima. Ali, onda se umešao Holivud i uneo farmerke na scenu.

Kasnije je modni magazin Vogue pogurao priču da farmerke ne moraju biti samo radna, već i modna odeća. Od tada su farmerke deo savremene mode zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama protiv habanja i u korist trajnosti.

Farmerke, dakle, postoje već 150 godina. Gde bi svet danas bio bez farmerica?

Staff Jeans je jedan od mlađih brendova u svetu farmerica


Staff Jeans & Co je evropski proizvođač farmerica osnovan 1992. godine. Od tada je Staff Jeans postigao impresivan rast prodaje i brzu ekspanziju u glavnim evropskim zemljama. Staff Jeans je brend ukorenjen u čist jeans, poznat po visokom kvalitetu, savršenom uklapanju, inovativnom i vrhunskom dizajnu. Filozofija Staff Jeans-a je da su oni modna marka koja je usmerena ka slobodoumnim muškarcima i ženama, nudeći im originalne farmerke i zadržavajući savršeno uklapanje i autentične detalje.

podeli