Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


torbe, novo, brend

Samo najfinija koža: ženske Coccinelle torbe

23. 05. 2023.

Ženska kožna torba je ona koju će svaka žena sebi kupiti u nekom periodu života - i neka to od sada bude Coccinelle torba. Nedostižno iskustvo u izradi torbi, znanje, najfinija koža, ženski um i ženska ruka su put do savršenih proizvoda od kože. Elegantna, spontana, velikodušna, nežna, pametna i moderna - takva je svaka Coccinelle žena. U prevodu na srpski, ime brenda znači bubamara. 

N Fashion prodavnica sada je bogatija za još jedan modni brend za žene Coccinelle. Brend je orijentisan ka pravljenju ženskih torbi različitih veličina, oblika i boja, a koje na prvo mesto stavljaju kvalitet izrade. Kada ste u potrazi za kvalitetnim, ženski, italijanskim torbama za svečane ili svakodnevne prilike, birajte ženske torbe Coccinelle u N Fashion prodavnici.
 

Moderna plava Coccinelle torba


Na fotografiji iznad se nalazi kožna ženska torba Coccinelle Arlettis. Ona je pravo letnje osveženje za svaki moderni oufit. Hajde da objasnimo njenu funkcionalnu stranu: ima dva džepa koji se mogu otvarati na preklop i pomoću rajsferšlusa. Deo koji se otvara na preklop je sa prednje strane i na sebi ima zlatnu kopču. Rajsferšlus otvara deo torbe koji je bliži telu, ukoliko se torba nosi preko ramena - a moguće je, pomoću kaiša. Osim na taj način, torba se može nositi i u rukama pomoću plave ručke koju čvrsto drže dva zlatna, metalna, umetka. 

Svetloplava torba je osveženje celokupnom izlgedu, jer je to boja prirode odnosno boja neba. Probudite u sebi ženstvenost sa plavom ženskom Coccinelle torbom.

Mala kožna braon torba Coccinellemagie


Na fotografiji iznad se nalazi mala braon kožna torba od brenda Coccinelle - Coccinellemagie. Ovaj oblik je popularan ove sezone i to je ta doza modernog duha koji Coccinelle ume da prepozna. Nikad u korak sa modom bez kvalitetnog sastava pažljivo birane italijanske kože. Samo najfinija, autentična italijanska koža.

Pročitajte i naš tekst Kako Italijani poznaju kožnu obuću tako dobro?

Mala ženska torba se otvar na preklop pomoću male zlatne kopče. Kao što okrugli privezak sa tankog lančića na nežnoj koži ženskog vrata podseća na lepotu jednostavnosti dame, baš takav utisak odaje i sitna metalna kopča ove braon torbe. Nosite je samouvereno, preko ramena pomoću braon kaiša. Svakodnevnica, ali i večernje prilike, dobiće upotpunjeni utisak ženstvene elegancije uz Coccinellemagie torbu.

O italijanskom brendu Coccinelle


Coccinelle je italijanski brend, osnovan u sunčanim ravnicama mesta Parme u Italiji sedamdesetosme godine prošlog veka. Od samog početka, brend promišljeno dizajnira aksesoare za žene koji joj trebaju svakog dana. Osnova je oduvek bila strast za zanatstvom, dokazano snažnom posvećenošću najboljoj italijanskoj koži i zanatskoj proizvodnji, koji se uvek tumači kroz savremeni stil i trendove trenutka. Coccinelle torbe će naglasiti ko ste vi zapravo uz podršku elegancije i ukusa.

Autentična Coccinelle odiše prirodnom radošću, ima moderan ukus i iznad svega razume važnost kvaliteta i zanatstva. Coccinelle žena živi i diše radost. Ona je stilizovana, spontana, velikodušna i ona je onaj tip ličnosti koji uvek pronalazi svetliju stranu života. Ona živi svaki svoj dan, ispunjena je i okružena svetlim i živim bojama. Coccinelle žena ostaje aktivna i povezana sa svojom zajednicom. Ona je kranje oličenje bezbrižnog italijanskog duha. 

Coccinelle misija je da proslavi individualnost i lični stil svake žene.
 

Podelite