Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Russel Athletic muški outfit

brend, outfit
19. 10. 2022.

Da li se sećate vremena pre mobilnih telefona i interneta? I tada je postojao Russel Athletic. Najpre su kreirali žensku i dečiju odeću, a zatim su postepeno proširivali svoj asortiman. Sada ćemo se osvrnuti isključivo na muške jakne, trenerke i dukseve ovog američkog brenda. Koliko je samo moćno nositi komade brenda koji je savladao stogodišnju tržišnu utakmicu!
 

Muške jakne Russel Athletic

 
Jesen ume da prevari svojom temperaturom - zato je zgodno kraj sebe imati jesenju jaknu. Zamislite situaciju - odlazite na trening po suncu i relativno toplom vremenu, a kada dođe kraj treninga već je mrak. Tada je vreme hladnije i potrebno je sa sobom imati tanju jaknu. Upravo su takve Russel Athletic jakne sa fotografija iznad. 

Obe jakne su blago strukirane i prate liniju tela. Obe jakne se zakopčavaju pomoću rajferšlusa. Obe jakne imaju ranfle na ivicama same jakne i ivicama rukava. Ono što je različito jeste da plava jakna, sa fotografije levo, ima i kapuljaču, a crna jakna sa desne strane nema. Ista crna jakna ipak ima okovratnik i štiti telo od potencijalnog vetra. 

Sa prednje strane obe jakne se nalazi logo brenda Russel Athletic.

Muške trenerke Russel Athletic

 
Omiljeni donji deo muške sportske odeće su - trenerke. U Russel Athletic-u su se dosetili da pored pamuka, kao osnovnog materijala, dodaju i poliester koji će omekšati tkaninu i tako stvoriti bolji osećaj na koži tokom nošenja. Pamuk i poliester su suprotstavljeni materijali - jedan greje, drugi ne; jedan zadržava vlagu, a drugi ne. Baš ovakav spoj dobrih strana oba sveta se nalazi u donjem delu trenerki Russel Athletic. 

Elastični struk, učkur na struku i sužene nogavice sa ranflom su zajedničke osobine dva para trenerki sa fotografije. Sa leve strane, nalazi se tamno siva muška trenerka sa znakom brenda sa prednje strane. Sa desne strane, nalazi se svetlo zelena trenerka, takođe sa potpisom brenda, ali se ovaj znak razlikuje od potpisa sa prethodne trenerke. 

Mogu se nositi svakog dana, posebno tokom predstojeće jeseni i zime. 

Muški duksevi Russel Athletic

 
Pogledajte fotografije iznad - koje su prve razlike koje uočavate na ovim duksevima? Pomoći ćemo vam: plavi duks sa desne strane je sa kapuljačom, belim učkurima i sa velikim džepom sa prednje strane. Osim toga, na istom duksu je i potpis brenda sa prednje strane jasno naglašen. Paralelno, sa leve strane je duks sa V-dizajnom. Da li ste već čitali naš tekst Russel Athletic i poznati V-dizajn? To je još jedan pečat u vremenu koji je za sve nas ostavio ovaj slavni sportski brend. 

O brendu Russel Athletic


Ovaj stogodišnji sportski brend je započeo svoje putovanje uz desetak mašina za šivenje i krojenje. Benjamin Russel je upravljao ovom fabrikom iz države Alabama u SAD (sa fotografije).  Danas je preduzetništvo dočekano na veliko vrata, a zamislite kako je to bilo pre sto godina? Manje konkurencije, ali i manje podrške. Svakako da je Benjamin dobio podršku svojih sugrađana i to može biti jedan od važnih podsticajnih faktora tokom ovog putovanja. Na isti način i Russel Athletic želi da podrži one koji nose odeću ovog brenda - uz udobnost, praktičnost i bolje performanse. 
 

podeli