Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Puma rančevi za povratak u školu

PUMA, RANAC, ŠKOLA
25. 08. 2020.

Vreme je za školu! Iako se prethodna školska godina završila neizvesno, ova zasigurno počinje. Deca jedva čekaju da ponovo vide svoje vršnjake, a ova pauza je podsetila na to koliko su školski dani i druženja važna, kako u školskoj klupi, tako i na treningu.

Da bi se ovo ostvarilo, detetu je potrebno pronaći odgovarajući ranac za sve njegove potrebe. PUMA je ponovo u prvom planu sa svojom novom ponudom koju možete na naći u N Sport internet prodavnici. Napravljeni su tako da pružaju podršku leđima u odnosu na teret, a dizajn će posebno obradovati srednjoškolce. PUMA se i ovog puta potrudila da svaki ranac bude šik i moderan!

U toku je velika akcija "Povratak u školu" koja nudi 50% popusta na drugi, jeftiniji artikal. Ova ponuda važi sve do polovine septembra. PUMA i N Sport svim đacima žele uspešnu školsku godinu!

Ne zaboravite na trening, jer posle učenja nema boljeg odmora od aktivnog odmora! Trud se uvek isplati, a svaki PUMA ranac će pružiti podršku dečijem odrastanju.
 

Odaberi omiljeni Puma ranac


Ranac PUMA Phase je napravljen od 100% poliestera. U pitanju je klasični PUMA ranac, sa dva podesiva kaiša za ramena, sa jednom velikom pregradom i još jednom manjom. Na toj manjoj pregradi se nalazi logo brenda PUMA, a sa bočne strane modela se nalazi mesto u koji se najčešće stavlja boca sa vodom ili sokom. Idealni su za opremu za sport, ali je takođe nezaobilazan kada dete ima manje časova u školi, pa može da ponese manje stvari.

Dečiji ranac je nešto na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom kupovine. Deca se razvijaju do dvadesetih godina. Kičma kao stub držanja ne sme biti preopterećena, da se u kasnijim godinama ne bi pojavio neki problem. Na vreme bi trebalo voditi računa o teretu koje dete nosi svakodnevno.

Ipak, kada ih čeka puno časova u školi, potreban je ranac koji će obezbediti pravilno raspoređen teret bez kabastog osećaja.

PUMA Buzz ranac je nešto složeniji ranac i nalazi se sa leve strane na slici ispod. Veći je od prethodnih modela i ne dozvoljava mnogo pomeranja stvari. Ima čvrst oblik i odličan je izbor kada je teret veći, jer uspeva pravilno da ga rasporedi. Ova čvrstina će dati potporu leđima i držati ih ispravno.

Na slici sa desne strane se nalazi sličan model - u pitanju je ranac PUMA Deck BackPack II. Takođe ima čvrstu postavu, pa su leđa sigurna. Ovaj model ima više dodatnih džepova, za sve one sitnice koje se lako izgube.

Sa ovim PUMA rančevima će sve biti na svom mestu - kako kičma, tako i sitnice iz pernice.

Ranac kao must have aksesoar

Nekada su samo studenti nosili rančeve, a njihova popularnost je porasla poslednjih nekoliko godina. Postali su modni detalj današnjice. Danas, kao nikada ranije, trendseteri uspevaju da kombinuju nespojivo. Često se može čuti izraz sportska elegancija. PUMA je sportski brend, ali ima neizostavne elegantne detalje. Baš takvi su svi novi PUMA rančevi u N Sport ponudi.

Samim tim, deca nisu jedina koji će uspeti da pronađu svoj omiljeni ranac, već i odrasle osobe. U ovom tekstu smo obratili pažnja na nove PUMA rančeve, ali aktuelna akcija obuhvata i druge modele rančeva - Adidas i Nike.

podeli