Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Pravilno održavanje i nega antilop odeće

održavanje, nega, antilop obuća
15. 11. 2021.

Znaš onaj osećaj kada pomisliš „Ovaj mesec je bio naporan, zaslužio/la sam da častim sebe jednim DOBRIM cipelama?“ . Prva slika pred očima su obično neke krem cipele ili čizme od prevrnute kože tj.od antilopa.  Već sledeća slika je prošli par antilop cipela koje smo tako brzo i lako uništili!

Antilop koža je izrazito mekana, a karakteriše je i neverovatna udobnost. Nijedan par cipela ne izgleda tako otmeno i skupo kao antilop cipele. Uvek su primećene u oker, bež ili u žutoj boji. Unose ležernost u outfit a jednako se lako kombinuju i sa poslovnim odelima kao i sa farmerkama, tako da ih možete nositi i na poslovni sastanak i na „piće u gradu“. To je sigurno ono što čini antilop obuću toliko popularnom. Pažljivo ih kombinujemo uz večitu procenu – kakvo će vreme biti sutra?!  I upravo to im je mana – jako su osetljive.

Kako bismo produžili vek trajanja novih antilop cipela, i zadržali njihovu udobnost i estetski izgled potrebno je da povedemo malo više računa o nezi i slušamo preporuke proizvođača.

Saveti svih proizvođača kožne obuće od antilopa su isti. Ove preporuke ti daju mogućnost da ne odustaneš od kupovine cipela koje dugo želiš samo zbog teškoće njihovog održavanja.
 

SAVETI ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE ANTILOP OBUĆE

 

Istina je da antilop obuća zapravo nije predviđena za kišno i snežno vreme. Ipak, dešava se da nas uhvati nevreme i pokvasimo omiljeni par antilop cipela. U tom slučaju, najbolje je pustiti ih da se prirodno osuše, ili ih eventualno napuniti novinskim papirom i ostaviti, a nakon toga iščetkati kako bi vratile prirodnu teksturu. Sušenje fenom se nikako ne preporučuje, jer će vruć vazduh dodatno ukrutiti kožu i čak može stvoriti sitne pukotine na cipelama.

Kada svakodnevnim nošenjem isprljaš ovaj osetljivi par obuće, neophodno je da nabaviš čistu grublju četku, kojom ćeš  temeljno iščetkati površinu obuće, a posebno isprljani deo.  Kako ne bi dodatno utrljali prljavštinu u materijal, važno da je potezi četkom uvek idu u istom pravcu. Nežnim ali upornim četkanjem, rešićeš se neželjene fleke.

Ipak, ukoliko je fleka baš uporna, savetuje se upotreba mekane gumice koju možeš pronaći u svim prodavnicama obuće. Ove gumice sadrže vlakna koja su vrlo efikasna u potpunom otklanjanju mrlja sa antilop kože.

Kada konačno očistimo svu prljavštinu sa cipela, neophodno je isprskati ih specijalizovanim sprejom za zaštitu antilop obuće. Ovaj sprej je takođe vrlo pristupačan i dostupan u svim prodavnicama obuće i drogerijama.

Investiranjem u ovaj mini set za održavanje obuće, ne moraš više da brineš da li će pasti kiša i da li ćete neko nagaziti u javnom prevozu!

ANTILOP OBUĆA N SPORT-A

Na N sport web shop-u možete pronaći kvalitetnu obuću poznatih marki, kao što su – Lacoste, Timberland, Skechers, Cesare Paccioti, Calvin Klein, Guess, Armani.. i mnogi drugi. Celokupnu ponudu pogledaj na našem web shop-u jer upravo je u toku međusezonska akcija.

Što se tiče obuće za zimski period, Skechers nas svake godine iznenadi kvalitetom i dizajnom novih zimskih čizmi. Timberland je takođe spremio atraktivan model u kombinaciji military print-a i braon antilop kože za jači pol.

Muški model se savršeno uklapa sa novom muškom jaknom brenda Superdry, a ženske čizme sa ženskom crnom zimskom jaknom brenda 4F. Napravi svoju omiljenu kombinaciju antilop čizmi ili antilop patika sa nekom dobrom jaknom. Zima ne znači i obavezno nemogućnost praćenja modnih trendova, a više o ovome pročitaj na linku.

Zaprati našu Instagram stranicu , kako bi među prvima saznao/la za sve nove proizvode!
 

podeli