Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Omiljeni ukrasi za Crocs papuče

papuče, ukrasi
19. 06. 2023.

Nostalgično vraćanje u devedesete i dvehiljadite godine, kada je skupljanje sličica bilo opsesija, sada je otelotvoreno u ukrašavanju letnjih Crocs papuča. Sličice su skupljali i dečaci i devojčice, baš tako i muškarci i žene mogu svoje Crocs papuče da oplemene ukrasima. U ponudi je skoro trideset setova ukrasa koje možete poručiti u našoj internet prodavnici. 

Odakle početi?
Kako odabrati?
Na koji način slagati ukrase?
 
Sve su ovo pitanja na koja ćemo se potruditi da damo odgovor u nastavku teksta.
 

Crocs papuče su najudobnija letnja obuća


Počnite od odabira svojih Crocs papuča, koje su najudobnija letnja obuća. One dolaze u raznim bojama, jer i leto je baš takvo - šareno, obojeno i vedro. Crocs-ice dolaze u obliku klompi i obliku papuča. 

Unutrašnje gazište ima reljefna ispupčenja koja aktiviraju nervne završetke na vašim stopalima - odnosno pružaju im koristi koje biste osetili da hodate bosi. Tanki, platformasti, srednji đon Crocs papuča čuva vaše stopalo od uticaja spoljne sredine - koje je najčešće pesak, šljunak ili… neki insekt sa plaže. Da, crocs-ice, osim što su udobne, čuvaju vaše stopalo i stopalo vaše dece. 

Mali trik koji ne možete odmah uočiti na fotografijama iznad je taj što je gumeni kaiš sa prednje strane pokretljiv. To znači da, ukoliko se okrene na zadnju stranu, dobijate zaštitu iznad peta. Ovo je korisno kada želite da plivate u papučama - da i to je sada moguće. Na ovaj način crocs-ice neće ostati na dnu okeana, mora ili bazena, već sve vreme na vašim stopalima. Izađite iz vode i budite spremni za šetnju po vreloj podlozi.

Ukrasi za Crocs papuče


Naprosto, neodoljivo je da rupičasto gornjište najudobnijih letnjih papuča ne ukrasite na jedinstven način Crocs ukrasima. Iako su, po svom obliku i materijalu izrade, crocs papuče vrlo jednostavne, vi možete da ih oplemenite na sebi jedinstven način. Različitim rasporedom ukrasa, kao i promenom seta ukrasa, svakog dana imaćete nove papuče za leto. Nikada nećete biti isti.

Linkovi za setove iznad: roze ukrasi, narandžasti ukrasi.

Ukrasi pružaju nebrojeno prilika i načina da se koriste. Oni mogu biti ukrasi za vaše papuče, ali i način iskazivanja empatije. Poklonite ih drugarici, sestri, kumi ili momku. To može i on da učini za vas, ili za celu porodicu. Posebno ukoliko vam vaše dete pokloni jedan svoj ukras, zavolećete crocs-ice još više, jer ćete na ovaj način imati još jednu vezu sa svojim detetom. Ukrase možete pronaći pod nazovom Crocs set u našoj internet prodavnici.

O brendu Crocs

 


Izvor fotografije: crocs.eu

U kompaniji Crocs se veruje da bi svako trebalo da hoda u svojim udobnim papučama - svako ih zaslužuje. Brend je posvećen smanjenju štetnog uticaja na prirodu, unapređenju ljudskih zajednica i stvaranju prijatnog okruženja za sve ljude. Sva navedena stremljenja su ukorenjena na principima kulture održivosti, upravljanja, transparentnosti i odgovornosti.

Kroz odgovorno korišćenje resursa, brend smanjuje ugljen dioksid koji bi se potencijalno otpustio u atmosferu. Pored toga, brend teži alternativama kada je u pitanju pakovanje proizvoda. Inherentno jednostavan pristup dizajnu, kao i materijali koje brend koristi, već je napravio cipele koje emituju manje ugljen dioksida. Već nizak nivo emisije je u planu da bude još niži.

Croslite je materijal u čijem korišćenju je Crocs pionir. U ovom se ogleda svetla budućnost naše planete i kultue obuvanja. Ovo je materijal na biološkoj osnovi koji je napravljen tehnologijom za transformaciju bio-kružnog otpada i nusproizvoda. Na ovaj način nastaju omiljene kroksice sa osećajem hodanja po oblacima. 

Čitajte blogove N Sport prodavnice i saznajte zanimljivosti o sportu, sportkoj odeći i obući, kao što je Kako odabrati muški kupaći?

 

podeli