Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Obavezno prisustvo na Sneakerville festivalu!

SNEAKERVILLE, FESTIVAL, PATIKE
10. 10. 2019.

Strast za patikama pokrenula je Sneakerville festival, koji predstavlja najveći festival patika u zemlji i regionu, i na kome te očekuju mnogi svetski brendovi: PUMA, Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Converse, Champion i mnogi drugi.

Sneakerville festival će 13. oktobra u Beogradu predstavljati kulminaciju sportske modne kulture i street style-a. Na festivalu će se predstaviti i domaći brendovi i kolekcionari patika.

Sneakerville predstavlja jedinstvenu priliku da doživiš pravu moć streetwear kulture. Kao predstavnik jednog kulturnog šoka, Sneakerville ti omogućava da budeš deo zajednice, da izraziš svoju ljubav prema patikama i podeliš svoja iskustva sa svim učesnicima. Skup različitih brendova patika pruža nešto više od samog predstavljanja kulture patika. Dođi i pronađi ekskluzivne prototipove patika, ili se inspiriši neverovatnim retro dizajnom koji će te vratiti u detinjstvo. Patike su u našoj zemlji oduvek zauzimale posebno mesto pri definisanju casual look-a, a sada je došlo pravo vreme da to bude i primereno obeleženo.
 

Šta te očekuje na festivalu Sneakerville?


Pored mnoštva modela patika iz sadašnjosti i prošlosti, na festivalu te očekuju kreativne radionice i takmičenja uz mogućnost osvajanja vrednih poklona, odeljci za kupovinu i prodaju patika, pa čak i za zamenu polovnih patika i odeće. Pored dobre hrane i pića, Bassivity ekipa iz muzičke industije napraviće fenomenalnu atmosferu jer te očekuju Sara Jo, Cobi, Senidah, Fox, Surreal  DJ, koji će održavati atmosferu uvek na nivou.  

Ukoliko voliš sport, umetnost, muziku i modu, ne propusti Sneakerville!

podeli