Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Nove dečije PUMA patike za početak škole

škola, povratak, deca, patike
28. 08. 2023.

U N Sport je pristigla najnovija ponuda dečijih patika koje će mališani obožavati. Početak škole je novi list, novo gradivo i prilika za nove patike. Deca se brzo menjaju i nije nemoguće da su prerasli prošlogodišnje patike. Sada kada je potrebno da idu u školu i na druge aktivnosti posle leta, prava je prilika za nove patike.

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova - Puma - je pripremila novu kolekciju patika za najmlađe. Za devojčice i za dečake, široki spektar boja, različiti dizajn i lako kombinovanje uz sportske stvari i farmerke, patike čekaju na vas da zajedno sa decom odaberete pravi par. U tom duhu, pročitajte i naš tekst Četiri pravila za kupovinu obuće za decu.
 

Puma dečije patike za početak škole


U veličinama od 27 do 35 pronađite nove Puma dečije patike. Vedrih boja, plitkog profila i po jedan par za devojčice i jedan za dečake. I jedne druge patike se mogu nositi svakog dana u školi, uz farmerke, pantalone ili trenerke. Devojčice mogu nositi svoje i uz haljine i suknje. Dečiji rođendani, šetnje i međusobne posete sada mogu biti pravo uživanje za decu dok idu u svojim novim patikama!

Puma Carina 2.0 Crystal Wings su dečije patike za devojčice. Imaju poznati Puma đon sa vertikalnim linijama koje vizuelno izdužuju đon. Sa bočne strane se nalazi pisanim slovima ispisano ime brenda Puma sa providnim plavičastim materijalom koji prati oblik znaka brenda. Sa zadnje strane se nalazi roze-narandžasti umetak koji maksimalno otvara dizajn patika.

Na fotografiji pored su dečije Puma Rebound LayUp patike za dečake. U osnovi su bele boje sa fokusom na tamnoplave odnosno crne umetke preko cele površine. Dašak crvene boje sa bočne stranih strana, kojom je obojen znak brenda, podseća na dečiju energiju koja nikada ne jenjava. Preko sistema za pertlanje, nalazi se i čičak traka sa znakom brenda.

Celu ponudu novih Puma patika u N Sport prodavnici pogledajte ovde.

Dečije patike za najmlađe


Najmlađi mališani nastavljaju sa svojim aktivnostima, sa ili bez letnje pauze. Odlasci u vrtić sada mogu biti još zanimljiviji ukoliko se dete raduje novim patikama. Možda će nove patike pomoći u odluci onim mališanima kojima vrtić nije omiljeno mesto. Ukoliko se dešava da kasnite, jer svako jutro mališani hoće da izbegnu odlazak u vrtić, možda će uz nove patike ipak poželeti da izađu iz kuće na vreme - što bi značilo da i vi stižete na vreme.

Od brojeva 20 do 27, pronađite odgovarajući broj patika za vaše mališane. Za sve nasmejane devojčice izdvajamo sasvim bele Puma Smash 3.0 patike sa znakom brenda sa bočne strane i sa po dve čičak trake preko risa. Devojčice će se oduševiti motivima sovice i grane drveta, koji su raspoređeni tako da vizuelno odaju sliku da sovica sedi ili visi sa grane. Možda će im baš ova slika biti inspiracija za novi crtež u vrtiću.

A za najmlađe dečake izdvajamo ponovo omiljene Puma Rebound LayUp - ovog puta bele sa crnim umetcima. Mali momci će izgledati kao pravi moderni ljudi, pogotvo uz detalj znaka brenda na čičak traci. Mališani će lako nabaciti svoj ranac na leđa koji im se slaže uz nove patike i na vreme poći u vrtić, na rođendan ili u šetnju.

Nosite Puma patike svakog dana i birajte ih za svoje mališane.
 

podeli