Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


N Sport ima mlađeg brata - N Selection

EKSKLUZIVNO, PREMIUM, N SELECTION
13. 04. 2020.

Kada pomislite na svetske sportske i modne brendove, pomislite na N Sport. Muškarci i žene koji prate korak vremena znaju da je za zdrav život krucijalno ostati aktivan i pokretan. Urbanost je njihova svakodnevnica kroz koju izražavaju svoju lični stil. Lepo i korisno je oduvek bila dobitna kombinacija. U tom ritmu, N Sport spaja aktivno i urbano. Vreme je za korak dalje.
 

N Selection online prodavnica premijum modela


Pre svega, N Sport podržava vaš korak i stas svojom ponudom obuće i odeće u više od 60 prodajnih objekata širom Srbije i Bosne i Hercegovine. Inspirisani zadovoljnim kupcima koji se uvek vraćaju, N Sport će i ovog puta dati više.

Svaki pojedinac, muškarac ili žena, teži da iskaže svoj stav, kao odraz životnog stila. Vodeći računa o tome da je svaka osoba na svoj način jedinstvena, N Sport otkriva nove staze lepog i korisnog.

N Sport na misiji da ponudi nešto novo vernim kupcima sa ponosom predstavlja N Selection prodavnicu premijum modela.

N Selection je izabrao svoje modele

N Selection je odabrao premijum modele različitih brendova, jer sa istim deli svojstvene osobine.

Na primer, u Adidasu navode da atletski sportisti nisu zadovoljni prosečnim rezultatom, pa tako ni sam Adidas. Globalni igrač Nike veruje da je važno ostvariti pozitivan uticaj na okolinu, na poslu i kod kuće, a Puma svojim modelima prkosi vremenu.
 
Predstavljeni brendovi u N Selection web shopu kreiraju novi i moderan “dark” izgled online prodavnice koja upotpunjuje vaš doživljaj. Naši kupci su odvažni, jedinstveni, uvek moderni i u trendu. Zato je naš zadatak da zbližimo ideju i potrebu na jednom, odabranom mestu - N Selection.

Brendovi sa svojim premijum linijama su spremni i čekaju na tebe u online prodavnici N Selection. Tamo ćeš lako pronaći Puma Prime i Puma Select linije, Adidas Originals i Nike, kao i Diadora, Saucony i Fila. Pogledajte trenutnu ponudu u online prodavnici N Selection.

Brendovi iz N Selection ponude su jedinstveni. Sada će doći do izražaja vaša kreativnost, smisao za modu i slobodni duh. Budite slobodni da nosite modele najpoznatijih svetskih brendova.

podeli