Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muški Armani Exchange outfit

ARMANI, KOMBINACIJE
20. 10. 2020.

Armani Exchange, podbrend brenda Armani, namenjen je mladim ljudima od 15 do 35 godina koji imaju svest o stilu, modi i ukusu. Kreiranjem podbrenova Armani uspeva da svoju suštinu približi različitim ljudima, različitih interesovanja.

Na ovaj način je prestižni Armani otvorio vrata mlađoj populaciji i ljubiteljima uličnog stila. Moda je moćna, jer pruža priliku da iskažete svoju ličnost. S obzirom na publiku kojoj je brend namenjen, odeća i obuća Armani Exchange ima zabavne i mladalačke note. Materijal koji se koristi za izradu ovih modela je najčešće pamuk, a vrlo retko ili nimalo poliester.

Odabrali smo sve što je potrebno za idealan AX look za muškarce. Nastavite sa čitanjem i otkrijte koja dva look-a smo mi odabrali i podelite ovu priču sa drugim Armani Exchange entuzijastima. Konačno, oplemenite svoj stil AX ponudom iz N Sport internet prodavnice.
 

Kako se obući za totalni AX doživljaj?


Hajde da počnemo od svedenih pantalona. Siva je uvek trendy boja, jednostavna je i može se lako kombinovati uz razne boje. Model sa slike je plitak i napravljen je od 100% pamuka. Sa zadnje strane se nalaze dublji džepovi i logo brenda AX, sa prostorom za kaiš.

Ne radi se o mnogo uskom modelu, tako da je pokretljivost zadržana. Armani Exchange pantalone se najbolje kombinuju uz AX košulju. Predlažemo ovu crnu košulju sa belim AX slovima, koju nema potrebe upasati u pantalone, kako bi se istakao dizajn košulje. Dugmići, kragna, dugački rukavi - spremni ste da podignete klasičan streetwear na novi nivo.

Ukoliko ipak preferirate upasanu košulju, pa još da na to dodate ozbiljan džemper, predlažemo sledeću kombinaciju.

Odaberite onaj model košulje koji ima jednostavan dizajn, kao što je ova košulja na pruge. Ova AX košulja je u stanju da prati pomenute sive pantalone, a na sebi dodatno ima i jedva primetne roze pruge. Upravo ova svetla roze nijansa “poziva” crveni Armani Exchange džemper, za izgled pravog mladog gospodina. Ono što ovaj džemper izdvaja od ostalih jeste što u sebi, osim pamuka, sadrži i 5% kašmira.


Uskoro će praznici! Ako zakucate devojci na vrata u AX odevnoj kombinaciji, ona će se oduševiti, a možete pripremiti i AX poklon za nju. Na ovom linku možete potražiti ženske Armani Exchange patike i čizme. Čak i kada nisu praznici, svaki dan je dobra prilika da iznenadite dragu osobu.

Armani Exchange patike

Stigli smo do trenutka koji bi trebalo da začini, svede ili zaokruži vaš izgled.

Odaberite Armani Exchange patike napravljenje od 100% poliamida, bele ili crvene boje. Za predlog odevanja sa crno-belom AX košuljom nastavite sa jednostavnim tonovima i odaberite bele Armani Exchange patike sa crvenim detaljima. Njih možete obuti i sa drugom predloženom odevnom kombinacijom, ali ako se ipak odlučite da potvrdite crvenu boju i naglasite izgled, odaberite drugi, crveni model AX patika.

Armani Exchange je odličan izbor kada mladi ljudi žele da iskuse dizajnersku odeću po prvi put i pronađu svoj stil uz pomoć poznatog italijanskog brenda. Mi smo vam ponudili opcije, a neka odluka bude vaša. Verujemo da sa Armani Exchange nema greške.

podeli