Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šarene čarape su sve popularnije + dva saveta kako da ih odabarete

čarape, brend
13. 10. 2023.

Nošenje šarenih čarapa je nešto što mnogi muškarci i momci izbegavaju, ali uprkos tome one su sve popularnije. Lacoste je satkan od elegancije i istrajnosti, a šarene čarape su našle svoj put i do takve definicije. One mogu biti i domišljati poklon, koji budi modu, živost i lepotu. Tada ćete bolje razumeti šta muškarci stvarno žele za poklon… 

Opšte pravilo za muške čarape je jednostavno: boja čarapa treba da odgovara boji vaših pantalona. To znači da nosite crne čarape sa crnim pantalonama, tamnosive čarapa sa pantalonama zemljanih boja, plave čarape sa plavim farmerkama i tako dalje. Ali neki muškarci bi to mogli nazvati dosadnim. 

Da, to je dobro pravilo koje čini da većina muškaraca izgleda oštro i uvek će biti prikladno za poslovna okruženja - ali za avanturističke stilove, posle nekog vremena, postaje dosadno. U muškom stilu apsoluno postoji mesto za šarene čarape. Naravno, zahtevaju više pažnje jer to nije jednostavan, neutralan izbor - ali ako znate šta radite, može izgledati sjajno.

Šarene čarape su kontrast već viđenom izgledu. Važno je pronaći taj pravi kontrast čiji opseg nije širok i uklopiti se u muški sportsko-elegantni izgled.
 

Lacoste šarene muške čarape


Šarene čarape mogu značiti mnogo stvari: jednobojne čarape, klasične šare, ali i crtani likovi, božićne šare itd. Generalno, niko ne bi trebao da nosi ovakve čarape u strogo-poslovnim prilikama ili mračnim prilikama poput sahrana. U osim situacijama, događaj ima veći fokus nego vi. Tada se ne izražava individualnost - već poštovanje i zato se uklapate. Ipak, postoje izuzeci od pravila. 

Imaš nešto basic za taj dan? Par unikatnih čarapa pretvara nešto poput kombinacije farmerki/majice ili košulje sa kragnom u nešto promišljenije. Ono govori ljudima da ne izgledate ovako slučajno, već da želite nešto da poručite.

Dva saveta kako da odaberete šarene čarape prave za vas


U nastavku teksta pročitajte koja su to dva saveta za odabir šarenih čarapa svakog dana. Saveti se sasvim poklapaju sa onim što komunicira elegantni Lacoste svih godina svog postojanja.

Držite se jednostavnih šara. 

Ako tek počinjete da izlazite iz odgovarajućeg kalupa za pantalone/čarape, držite se nekih tradicionalnih šara. Ipak, šta je tradicionalna šara čarapa? 

Čvrste boje sa malim figurama su dobra, tradicionalna opcija, kao i jednostavne pruge jednake širine. Ako počnete sa tim i držite boje bar donekle suzdržane, trebalo bi da možete vrlo lako da pređete na navike sa obojenim čarapama. Nije baš tako, bez razmišljanja, kao da se slažete sa vašom bojom pantalona, ali je blizu. 

Nijansa ista kao i neki deo odeće.

Imajte na umu da vaše čarape ne moraju biti iste boje kao bilo koji drugi komad odeće na vašem telu. Ali, lepo je ako postoji neka prirodna simpatija, pa razmislite o nijansama koje se dobro slažu.

Uvek izgleda dobro ako se vaše čarape uklapaju u istu opštu temu kao i ostatak vaše odeće. To može biti jednostavno kao da odaberete jednu od boja sa dezena košulje ili jakne i da nosite čarape u sličnoj nijansi. To čak i ne mora da bude nešto što ljudi svesno primećuju - njihove oči će to doživeti kao dobar spoj čak i ako sami o tome ne razmišljaju. A to je i čitava ideja, zar ne?

 

Podelite