Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Šta da obučem za praznike?

praznici, outfit
30. 11. 2021.

Da li ste primetili da što smo stariji, to više volimo praznike? Da li je to zbog okupljanja porodice, ukusne trpeze, snega, tople kuće? Zaista osećamo posebno ushićenje kada planiramo praznične dane. A praznici ove godine posebno obećavaju da će biti veseli i vedri!

Svi volimo da provodimo hladno zimsko vreme u udobnim papučama i pidžamama, ali takođe nam je često potreban izgovor da se obučemo, a koji je bolji razlog od praznične sezone? Imajući to na umu, da li možete da nas krivite što želimo da počnemo sa odećom u prazničnoj sezoni?
 

Praznični outfit


Praznična odeća uvek zavisi od toga gde idete na slavu, Božićnu večeru i šta radite. Ako ste kod kuće, verovatno se nećete ogrnuti šljokicama i nositi visoke potpetice, osim ako želite, što je sasvim u redu. Ako idete na ležernu večeru, zašto se mučiti sa preterano elegantnim izgledom? Ako vas čeka sjajna zabava ... pa onda se nećete pojaviti u flanelu.

Bilo da pravite žurku u kuhinji sa svojim ukućanima ili plešete po salonu sa svojim voljenima, Lacoste je napravio sjajnu kolekciju jesen/zima 2021 koju ćete želeti da nosite za praznične prilike. Zašto se odlučiti baš za Lacoste odeću, veoma je lako reći, jer se većinski koriste prirodni materijali u izradi artikala što će vam obezbediti prijatan osećaj tokom nošenja, toplinu tokom hladnih dana ali i hipoalergijsko dejstvo.

Za atmosferu koja je prijatna i ležerna, ali ipak uglađena, izaberite neki od mekanih Lacoste džempera. Sa crvenom bojom za praznike nema greške, stoga za dame predlažemo Lacoste džemper sa crvenim okovratnikom i V izrezom, izrađenog od 100% vune. Ovaj topli džemper ukombinujte sa plisiranom Lacoste suknjom ispod kolena. Outfit upotpunite dodatno sa mini crvenom Lacoste torbicom od kroko kože. 

S obzirom na sve veću popularnost dnevnih novogodišnjih žurki i office party-ja za kraj godine, otmene Lacoste kombinacije biće udobne i šik za ove prilike. Džemper i torbica se savršeno uklapaju i sa dobrim parom ženskih Lacoste farmerki, koje će ovaj look prebaciti u savršenu dnevnu varijantu ukoliko ste planirali zimski odmor. Zimska sezona je vreme kada ćete se možda naći pomalo zbunjeni u pogledu stajlinga i izbora savršenih odevnih komada. Pravi izazov leži u tome da se utoplite u više slojeva vunene tkanine i da istovremeno plenite svojim izgledom.

Lacoste vam je olakšao dilemu i izbor


Jači pol takođe ne bi trebao da odustane od crvene boje u odevnoj kombinaciji za praznike. Da li znaš da crvena boja označava energiju, snagu i silu? Više o bojama pročitaj na blogu Psihologija boja - koje boje su tvoja svakodnevnica. Shodno značenju, zar crvena boja nije idealan izbor za prazničnu atmosferu?

Naš predlog za mušku populaciju za praznični ouftit je bela Lacoste muška košulja, ispod crvenog Lacoste džempera u kombinaciji sa tamnim džinsom....i spremni ste!

Svaki od ovih komada je praktičan, nosiv i uklopiv u raznim prilikama – i za prazničnu proslavu i u poslovnoj svakodnevnici. Pročitajte i kako da na najbolji način ukombinujete šal uz zimski outfit na blogu Muški šal oko vrata snažno odražava stil. Ukoliko imate i neki dobar kaput, nećete proći nezapaženo!

Pogledaj celokupnu Lacoste kolekciju jesen/zima na online prodavnici i odaberi prave komade za sebe.

Podelite