Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muški šal oko vrata snažno odražava stil

ŠAL, AKSESOAR, STIL
29. 10. 2021.

Ukoliko već niste, sada je pravo vreme da nabavite jedan muški šal. Ne samo da muški šal višestruko nadograđuje ceo izgled, već pruža i dobar osećaj ušuškanosti kada se temperatura spusti. Ali, kao i kod većine muške odeće, ponekad je izazov kako ga stilizovati.

Muški šal može biti snažan element stila, posebno kada unosi boju u inače blagu odeću. Sve dok to ne ugrožava funkcionalnost, malo ko će dovesti u pitanje čak i jarko obojeni komad kašmira. Muškarci nose šalove oduvek, a počelo je od vojnika koji su šalovima označavali činove i jedinice. Osim toga, dobro su ih štitili usled hladnih uslova ratovanja. 

Uzgred, Lacoste muški šal može biti odličan poklon. Pročitaj naš blog Šta muškarci stvarno žele za poklon?

Uz šta se može nositi muški šal?


Muški šal uz odelo
Kombinacija šala i odela je pravi klasik za hladno vreme. Ne zahteva puno truda. Ogrnite šal preko vrata bez komplikovanih čvorova. Ako je šal dugačak, preklopite ga na pola i ogrnite po potrebi. A boje i šare? Sve izgleda dobro ako imate samopouzdanja da to iznesete. Izaberite šal sa malčice kontrasta u odnosu na ostatak odeće za taj dodatni efekat. Sa druge strane, ako želite da idete suptilnim putem, jednostavno odaberite boju šala koja istovetno odgovara vašem odelu. 
 
Muški šal uz farmerke

Jedan od ležernih jesenjih look-ova podrazumeva kožnu jaknu, monohromnu majicu ili džemper, zatim farmerke i šal. Ovo je prilika da se poigrate sa čvorovima šala, s obzirom da je osnovni sloj izgleda u ovom slučaju obična, jednobojna majica ili nešto svetlo generalno. 

Muški šal uz jaknu ili kaput
Isto pravilo važi i u ovom slučaju - izaberite onaj šal koji dodaje malo kontrasta celom izgledu. Ovakav izgled pretvara jednu funkcionalnu jaknu ili kaput u nešto malo elegantnije. Sve dok su funkcionalnost i estetika na jednom mestu, i jedno ne trpi zbog drugog, znate da je sve kako treba. 

Muškarci, evo tri saveta kako da nosite šal
1. Šal jednostavno okačite oko vrata, neka oba kraja šala padaju sa prednje strane vašeg tela. I to je to. 
2. Jedan kraj prebacite preko leđa. 
3. Presavijte šal na sredini, tako da se krajevi dodiruju. Tako namešten šal stavite na svoj vrat, da pregib i krajevi budu sa prednje strane. Sledeći korak je da krajeve šala ubacite u rupu koju je formirao pregib. Prednost ovog čvora je u tome što se lako podešava i može se ugurati u jaknu radi dodatne topline. 

Lacoste muški šal

 
Šalovi se obično prave od vune, kašmira, pamuka, lana, svile, sintetičkih materijala ili kombinacije ovih. Šalovi od vune ili kašmira su pun pogodak tokom jesenjih i zimskih dana. Sa druge strane, šalovi od lana ili sintetičkih materijala su super za tople dane kada želite zaštitu od vetra. 

U Lacoste ponudi možete pronaći zimske muške šalove napravljene od vune ili od kombinacije vune i kašmira. Nadasve su elegancija i istrajnost imperativ brenda Lacoste. Neprolazni komadi, večita elegancija i doza šarma su sastavni deo Lacoste odeće. 

Podelite