Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Nova Lacoste x Novak Đoković kolekcija

kolekcija, tenis, brend
19. 06. 2023.

Sportsko-otmeni brend predstavlja novu kolekciju sa potpisom apsolutnog rekordera Novaka Đokovića, koji je odbranio i dvadesettreću Grand Slem titulu. Broj 1 i 100% krokodil. 

Kolekcija za praćenje turnira je dizajnirana da poboljša performanse (učinke), a Lacoste je ponosan što ovom prilikom hoda ruku pod ruku sa Novakom Đokovićem u njegovim mečevima. Kolekcija je razvijena od strane Rene-ovog brenda i onoga koji je 100% krokodil - od šampiona za šampione.

Ovo je Lacoste kolekcija koju Novak nosi na terenu. Prozračna, koja suši telo, rastegljiva odeća za igranje tenisa koja poboljšava performanse svih porketa. Kombinovanje tehnike i elegancije sada je realizovano u novoj Lacoste x Novak Đoković kolekciji, koja je dostupna u našoj internet prodavnici.
 

Polo majice, jakne i kačket koji potpisuje Novak Đoković


Polo majice, jakne i šorceve možete nositi na terenu, na tribinama, na ulici ili dok pratite meč ispred malih ekrana. 

Ovo je kolekcija za sve prave krokodile i one koji se tako osećaju: za sve šampione i one koji žele da podrže naše šampione na terenu. Budući da je neuporedivo velikodušan prema svojim fanovima, Novak je, u saradnji sa Lacoste, napravio kolekciju za svoje fanove.

 „Srećan sam što imam neverovatne navijače. Obožavaoci koji su u moj život i karijeru uneli toliko pozitivnosti. Osećam njihovu ljubav gde god da odem.” - rekao je Novak. 


Fotografija iznad prikazuje model muška polo majica Lacoste - a to je ista majica koju Novak nosi na prvoj fotografiji ovog teksta. To je crvena polo majica, koja se može nositi na terenu ili svakog dana. 

Podloga je crvene boje u dve nijanse, sa dva dugmića, kragnom i prepoznatljivim znakom brenda na grudima. Na jednom rukavu se nalazi Novakov logo. Napravljena je od materijala koji se brzo suši na vašoj koži.
 
U ponudi su se našli i različiti muški šorcevi i teniske polo majice drugih boja. Na fotograifjama se nalaze komadi nad kojima dominaciju vrši plava boja, Lacoste znak, otmenost i elegancija. Linkovi za fotografije iznad su: muški šorc, muška polo majica.

To nije sve. Za potrebe ovog teksta, odabrali smo i belo-narandžastu kombinaciju. Prolećna jakna koja će vas zaštititi od vetrovitih udara i sačuvati energiju za borbu na terenu. Bela jakna sa fotografije ima naradžasti privezak za rajferšlus, kragnu oko vrata, kapuljaču, učkure i znak brenda krokodila. Nabacite narandžasti Lacoste kačket i upotpunite ceo izgled za pobedu na terenu. 

Linkovi za fotografije iznad: muška prolećna jakna, muški kačket. 

Novak Đoković je osvojio svoju 23. Grand Slam titulu


Upornosti krokodila i mentalna snaga koja je tvrda kao čelik: Novak Đoković je rođen da piše istoriju - nedavno je osvojio svoju 23. Grand Slam titulu. Odlučniji nego ikad, ulazi u tenisku kuću slavnih kao apsolutni rekorder.
Najsavremenija šampionska garderoba kolekcije Lacoste x Novak Đoković je kreacija koju je napravio vaš omiljeni krokodil. Dodajte polo majice, trenerke i aksesoare dizajnirane za dane kada traje meč i uživite se u odbranu titule. Pogledajte celu kolekciju ovde.

Nastavite sa čitanjem: Kako se (ne) nose polo majice?
 

Podelite