Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste Novak Đoković - kolekcija najboljeg tenisera svih vremena

ĐOKOVIĆ, TENIS, KOLEKCIJA
15. 04. 2021.

Šta zajedničko imaju Lacoste i Srbija? Novaka Đokovića. Majicu koju nosi Novak na slici možete pronaći ovde.

Lacoste se prepoznao u Novakovoj igri koja ima nešto zajedničko sa pokretima koje je izvodio Rene. Elegancija rukovanja reketom i ponašanje na terenu nisu ostala neprimećeni. Novak je radio sa mnogim brendovima, a dugogodišnja saradnja sa Lacoste ne prestaje. Svaki njegov uspeh je uspeh i za Lacoste. Osim za Lacoste, svaki Novakov uspeh je i uspeh za Srbiju.
 

Da li u Srbiji podržavaju Novaka?


U našoj zemlji se više prate timski sportovi, ali svakako da volimo kada neko naš negde daleko pobeđuje. Svima je bilo puno srce i radost do krova kada je Novak 2011. godine postao prvak sveta! Tada je Novak popularizovao tenis u Srbiji.

Očekivano, pisale su se razne prognoze i predviđanja. Svakako da je jedno od postavljenih pitanja bilo koliko dugo će Novak ostati prvi? Izazov je doći na prvo mesto, a još veći izazov - ostati prvi. Tokom godina, nizale su se pohvale i kritike na Noletov račun od strane javnosti. Kritike su bile udarci koje je on morao da izdrži da bi ostao najbolji.

Iako zvuči kao kliše, zaista je najbolja pobeda kada pobedimo sami sebe. Osetite “leptiriće u stomaku”, jer prisustvujete stvaranju istorije. Procenjuje se da je danas Novak najbolji igrač tenisa svih vremena.

Samo deo kolekcije koja nosi njegovo ime pogledajte na slikama ispod.

Lacoste i Novak precizno izvode svoje pokrete

Jasno je vidljivo da Novak, osim svoje fizičke snage, koristi i mentalnu. Jasno mu je da nije sve u pokretima, nego i u stavu. Publika, tim, porodica i disciplina su odigrali veliku ulogu u njegovim mečevima. Lacoste je doprineo tako što oblači Novaka za svaki meč podsećajući ga na Renea, čiji stil na terenu nije trpeo zbog igre.

Lacoste pažljivo bira materijale sa kojima radi, vodi računa o preciznom kroju i daje kvalitetne i trajne proizvode. Zvuči li vam to poznato? Takav je i Novak u svojoj igri. Svojom igrom i istrajnošću Novak servira uspehe i na taj način potvrđuje da je Lacoste dobro izabrao svog ambasadora. Rene bi bio ponosan.

Pogledajte spisak dostignuća i rekorda Novaka Đokovića. Na vrhu su najbolji.

Kada se bira ko je najbolji u nečemu, za to se postavljaju kriterijumi. Tako u tenisu postoje kriterijumi za najboljeg po podlozi na kojoj se igra, po broju osvojenih titula, po broju bodova na bodovnim listama, u nizanju pobeda… Novak je pre mesec dana ostvario još jedan rekord - 311 nedelja kao prvi na ATP listi. To se zove pravi uspeh - postao i ostao prvak u tenisu. Od 2011. do 2021. - tačno decenija od prvog do najvećeg uspeha ikada.

Podstičemo i vas da ostvarite svoje ciljeve. Novaku su bile potrebne godine truda i rada da postane prvi, a zatim mu je bila potrebna decenija da obori sve rekorde! Ništa ne dolazi preko noći, ali ne menjajte cilj, već sebe na putu do cilja.

A sve je počelo od zacrtanog cilja da postane prvak! Svi smo gledali tu televizijsku reportažu kada je 1994. godine mali Novak odgovarao na pitanje koji mu je cilj u tenisu. Zato, pazite šta želite, možda vam se i ostvari.  

Game, set, match, Đoković!

Podelite