Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Legenda nastavlja da živi uz novog "krokodila"

NOVAK ĐOKOVIĆ, LACOSTE
25. 08. 2020.

Lacoste je brend čija je inspiracija legenda tenisa Rene Lacoste. Iako legenda danas nije sa nama, Lacoste nastavlja da oživljava sve vrednosti koje je Rene predstavljao. Kako to uvek ide u životu, tako je i tenis dobio svog novog najboljeg igrača na svetu u maju 2017. godine, a on je Novak Đoković.

Teniser koji ima impozantne rezultate na terenu, nije Lacoste brend ambasador samo zbog toga. Novakova fer-plej igra može da se poistoveti sa Rene-ovom, odnosno sa elegancijom rukovanja reketom i ponašanja na terenu. To je suština brenda Lacoste i zato je Novak Đoković tada izabran za novog Lacoste "krokodila". Legenda nastavlja da živi!
 

Lacoste istorija se ponavlja


Tenis je spojio francuski brend i srpskog sportistu. Novak je "krokodil" na terenu i u svakodnevnici. S obzirom na to da je Lacoste sportsko-elegantni brend, postoje kolekcije koje su malo više sportske i one koje su malo više elegantne. Lacoste i Novak Đoković, već više od 3 godine, aktivno i na svakom koraku promovišu eleganciju i fer-plej igru. Baš takav je nekada bio Rene. Elegancija i istrajnost su definicija Lacoste brenda.

Simbolika se ne završava ovde. Naime, Novak je izabaran za Lacoste amabasadora na svoj trideseti rođendan. Tada je novi "krokodil" zauzeo poziciju.

- Velika je čast i privilegija za mene što danas započinjem partnerstvo sa najstarijim teniskim brendom. Lacoste je čuven i zastupljen u svim sportovima, prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Rene Lacoste je veoma jedinstvena ličnost, veliki šampion i neko ko je doneo revoluciju u tenis i modu. 1933. godine je izumeo polo majice koje danas svi nosimo. Prilično je neverovatno za mene da imam vezu sa njegovim imenom, nasleđem i pečatom koji je ostavio - izjavio je svojevremeno Novak povodom ovog partnerstva koje je počelo 2017. godine. (izvor: novakdjokovic.com)

Na terenu Novak poseduje urođenu eleganciju koja se pojavljuje u svakom njegovom pokretu. Snaga volje koja ga pokreće je neprogrešiva. Uveren je da svako od nas može da prevaziđe samog sebe, on je nosilac slobodnog duha.

Partnerstvo dva velika igrača nastavlja da živi i traje. Upravo ovo višegodišnje partnerstvo naglašava da je istrajnost zaista karakteristika brenda Lacoste i Novaka Đokovića.

Fresh Air kolekcija


Ovo je kolekcija artikala za teniske mečeve. Inicjalno je dizajnirana za nošenje na terenima u Floridi. Tamo vladaju intenzivne vrućine, pa je potrebna oprema koja kojom se može boriti protiv tih vrućina. Fresh Air kolekcija je napravljena od laganog materijala koji kombinuje žersej i pamuk. Ove polo majice garantuju savršenu prozračnost za letnje mečeve.

The Tournament kolekcija


Lacoste ide ruku pod ruku sa Novakom na teren, na njegove mečeve. Razvijena za šampione, kolekcija za turnire je uvek sa njim u svim njegovim mečevima. U pitanju je oprema koja diše, rastegljiva, napravljena od žerseja koji poboljšava svaki pokret. Ova kolekcija spaja tehničke potrebe i eleganciju kroz sportsku opremu. Tu spada sve što je jednom teniseru potrebno na terenu: majice, šorcevi i kačketi.

The Fan kolekcija

- Srećan sam što imam neverovatne fanove. Fanovi koji pružaju toliko pozitivnosti mom životu i karijeri. Osećam njihovu ljubav gde god da odem.

Novak Đoković ima neuporedivu velikodušnost prema svim svojim fanovima, a to je tada bio podstrek da se napravi i fan kolekciju. Nosiva je na terenu, kao i u svakodnevnici. Ova Novakova kolekcija je napravljena za one koji pomno i sa ushićenjem prate šta novi "krokodil" radi na terenu i van njega.

Kolekcija Novak Đoković je dostupna kod nas i možete je pronaći u Lacoste internet prodavnici.

Podelite