Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zašto su Lacoste polo majice idealne za letnje dane?

LACOSTE, POLO MAJICE
22. 06. 2021.

Letnje vreme polako dolazi do izražaja, temperatura raste, što znači da je kancelarijska odeća manje popularna. Poslednja stvar koju želite tokom toplih dana jeste da se odeća prilepi za vaše telo.  

Mnoge kompanije su poslednjih godina usvojile ležerniji dress code. Ali leto može pokrenuti pitanja o tome koliko se ležerno zaposleni mogu oblačiti. Sandale? Helanke? Kratke suknje? Šta je prikladno, a šta nije?
 

Polo majice su odraz udobnog letnjeg stila


Polo majice su idealan izbor tokom vrućih letnjih meseci kada je važno da izgledate profesionalno. Udobne tkanine poput pamuka će vam biti prijatne za nošenje, bez obzira da li ste zaglavljeni u saobraćaju ili ste imali naporan dan u kancelariji. Pročitajte i od kojih tkanina se prave Lacoste polo majice

Neke kompanije odražavaju ležerno radno mesto primenom ne tako formalnih pravila oblačenja. Ako radite u takvoj kompaniji, možete iskoristiti priliku tako što ćete polo majicu upariti sa farmerkama. Ova kombinacija je prikladna i odiše atmosferom profesionalnosti.

Šta da nosim na poslu tokom leta?


Tokom leta na poslu možete nositi Lacoste polo majice. Nema više jutarnje nedoumice oko toga šta obući za odlazak na posao tokom letnjih meseci - Lacoste polo majice su često viđene na poslovnim ljudima, zbog osećaja udobnosti i polu-profesionalnog izgleda. 

Setite se da je Lacoste brend inspirisan elegancijom i istrajnošću, da postoji decenijama i da je jedan od Lacoste ambasadora Novak Đoković. 

Ako kodeks oblačenja u vašoj kancelariji favorizuje lepu poslovnu estetiku, ne možete pogrešiti sa Lacoste polo majicom. Polo majice se lako mogu upariti sa bilo kojim donjim delom - pantalonama, farmerkama ili suknjom. Samo odaberite svoj par i uvek ćete imati prikladnu odeću za posao koja je mnogo udobnija od odela. Pogledajte celokupnu Lacoste kolekciju ovde

Spremni za ležerni letnji dan uz polo majice


Polo majice su odličan izbor tokom letnje sezone. Kada je sunce jarko, razmišljamo o nošenje udobnih tkanina. Kada imate kolekciju Lacoste polo majica u različitim bojama i šarama, spremni ste za ležerni letnji dan. 

Zapamtite, sve je u kombinovanju odeće sa pametnim komadima koji dopunjuju vaš stil i pomažu vam da zadržite osećaj profesionalnosti u kancelariji. Dopustite sebi da Lacoste polo majice postanu vaša svakodnevna poslovna odeća za taj opušteni, profesionalni izgled. 

 

Podelite