Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Košarkaške patike Puma, Nike i Adidas

košarka, patike, brend
16. 06. 2022.

Puma, Nike i Adidas su poznati brendovi koji su doprineli svetu košarke. Radili su sa mnogo poznatih imena koja su uzor mladima. Zajedničkim snagama, sportisti i sportski brendovi osnažuju mlade naraštaje da uvek ostave srce na terenu. 

Nije jednostavno izdvojiti najpoznatije košarkaške patike. Toliko moćnih igrača je igralo i igra sada, da ne bi bilo fer izdvojiti samo jedne. Ali, ako bismo baš morali, danas bismo izdvojili Puma MB1 Galaxy

Izvor: puma.com

LaMelo Ball je igrač NBA-a i skovao je frazu Not from here koja je deo ove kampanje. LaMelo je prepoznatljivi igrač koji zna da dodaje lopte i improvizuje igru. 

Puma MB1 Galaxy su patike sa fluorescentnim blještavim umetcima. Može se reći da su ove košarkaške patike svetlosnim godinama ispred ostale Puma tehnologije. U sebi sadrže NITRO penu za superiornu reakciju i udobnost - sve vreme ostajući lagane za energičnu i eksplozivnu igru. 

Svetski brendovi Puma, Nike i Adidas su u večitoj trci za najboljim parom, te su na tom putu ostavile više dobrih primera. Često brendovi usko sarađuju sa košarkašima i ponekad zajedno razvijaju performanse modela. U nastavku teksta upoznajte izdvojene parove, zatim parove koje možete pronaći u našoj prodavnici, a na kraju saznajte šta je važno da znate pri kupovini.
 

Puma košarkaške patike


Izvor: puma.com

U moru poznatih Puma patika, izdvojićemo jedne, posebne. One su bile prve potpisane patike ikada. To su Puma Clyde patike. One su dovoljno elegantne da se istroše - ali i da se ponašaju na nivou NBA lige. Spoj terena i ulice je osnovni princip koji ih pokreće. A zašto su dobile ime Clyde?

NBA igrač sa fotografije je poznatiji kao Clyde i danas ima 72 godine. Puma Cylde su prve patike ikada koje su bile potpisane od strane nekog igrača. Puma Clyde su patike iz sedamdesetih i još uvek su omiljeni primer kada su Puma i košarka tema. 

Walt Clyde Frazier je koristio igru kao platformu za izražavanje interesovanja za modu, muziku i zabavu - njegova obuća je bila produžetak njegovog načina razmišljanja. Košarkaški teren je za ovaj model više od terena: to je i pozornica za muziku, pista za modu i pojačalo za zabavu. 

Trenutno, na sajtu N Sport možete pronaći patike iz Puma Court Rider serije. 

Nike košarkaške patike


Izvor: sportingnews.com

Osim saradnje sa Michael Jordan-om, verovatno najpoznatiji potpisnik Nike patika za košarku je LeBron James. Ako malo pogledamo unazad, shvatićemo da je već sedamdesetih Nike izbacio košarkaški par patika. Ipak, devedesete su zlatno doba Nike patika za košarku. Tu ne možemo na prstima jedne ruke pobrojati košarkaše koji su birali Nike

LeBron James je potpisao patike koje su stabilne za teren, imaju masivan đon i odgovaraju fizionomiji visokih igrača. 

Pogledajte sve dostupne patike za košarku od brenda Nike na sajtu N Sport

Adidas košarkaške patike


Izvor: fadeawayworld.net

Trenutno, u N Sport internet ponudi možete pronaći patike koje su rezultat saradnje Mitchell Donovan-a i brenda Adidas. On je mladi NBA igrač koji lako pogađa koš. Ime patika sadrži slova D.O.N. i to obeležava Determination Over Negativity iliti Posvećenost naspram negativnosti. To je tema reklame koju je Donovan snimio za Adidas
 
Par stvari je bitno znati kada se odlučujete da kupite patike za košarku. Njihova najvažnija uloga je bočna potpora koja štiti stopalo od prevrtanja. Košarka ume da bude grub sport, pa se obućom treba zaštititi. Pri kupovini patika za košarku, proverite pokretljivost palca. Tokom ovog sporta, noga može i da vam natekne, a ne želite da prestanete sa igrom u tom trenutku. Uvek ostavite malo mesta za pokretljivost prstiju. 

Pročitajte zašto je bolje da kupujete online - i znajte da ukoliko vam model ne odgovara, možete da ga vratite i zamenite, ili da tražite novac nazad. 

Uživajte na terenu uz omiljene košarkaške patike. 
 

podeli