Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Klasici Reebok brenda

REEBOK, AZTREK, CLASSIC
11. 02. 2020.

U malom selu u Engleskoj 1890. godine Joseph Foster, začetnik Reebok brenda, je započeo proizvodnju patika. Radeći kao šegrt kod svog dede, Joseph Foster je naučio da pravi obuću i uspeo je da taj zanat prenese na sledeća kolena. Osmislio je da bi mogao da zarađuje od proizvodnje patika koje bi se nosile tokom sporta i sličnih aktivnosti. Sinovi su mu pomogli u tome i započeli su pravi porodični biznis pod imenom J.W. Foster i sinovi. Eksperimentišući sa različitm dizajnima, 1905. godine je osmislio kožne patike namenjene sportistima. Imale su šiljke na tabanima radi boljeg prijanjanja tlu. S obzirom na to da su patike nosili takmičari na Olimpijskim igrama, već od 1908. godine kompanija je postala popularna širom Britanije.
 

Afrička antilopa ili Reebok


Unuci Joseph William Foster-a su 1958. godine preimenovali naziv kompanije tako da asocira na brzo kretanje. Za novi naziv kompanije je korišćena reč rhebok koja predstavlja tip afričke antilope. Želeći da zadrže ideju svog dede, nastavili su da proizvode patike za sportiste.

Međutim, neke promene su bile neminovne i zbog njih je popularnost Reebok brenda još više rasla.

Upravo se to dogodilo tokom osamdesetih godina kada je prvi put na tržištu lansiran prepoznatljivi Reebok Classic Leather model patika. Model je napravljen od 100% kože, bele boje, namenjen za proleće i suvo vreme, i predstavlja idealan izbor za svakodnevnicu. Klasični modeli patika nikad neće izaći iz mode, zato ove Reebok patike možete i sada pronaći u našoj ponudi.

Tajni agenti u Reebok patikama

Svedoci udobnosti Reebok obuće jesu i dve časne sestre sa venčanja princa William-a. Naime, 2011. Godine, tokom kraljevskog venčanja u Velikoj Britaniji, časne sestre su nosile Reebok Classic crne patike. Možda ne toliko popularna obuća za kraljevsko venčanje, svakako je skrenula pažnju putem medija. Jedan šaljivi komentar na novinarske članke na ovu temu je glasio: "Pretpostavljam da su to bili tajni agenti agencije MI5."

Reebok Classic patike su još jednom skrenule pažnju na sebe.

Nakon toga, časne sestre su objasnile da su Reebok Classic patike najudobnija obuća i da ih svakodnevno nose. Postiđene što su u centru pažnje, ipak im je bilo simpatično kad su saznale za šaljivi komentar.
 

Reebok kao najbolji fitness brend


Radoznali, provokativni, duhoviti i neočekivani - kako sebe opisuju - danas su deo grupe Adidas. Reebok brend je doživeo prelaz od tradicionalnih komada obuće do fitness modela obuće. Njihova misija je da budu najbolji fitness brend na svetu. Kroz fitness kao sport veruju da mogu da promene ljudske živote na bolje.

Mi znamo da uspeh ne dolazi od mirovanja. Gajimo dugu istoriju pomeranja granica - poručuju iz Reebok-a.

Dobre stvari ne treba menjati. Fitness i stil za svakodnevnicu je današnji izraz Reebok ponude. U N Sportu možete pronaći modele Reebok Aztrek, Reebok Classic Leather, Reebok Rapid i druge i poručiti ih online.

Uživajte u stilu i udobnosti Reebok modela.

podeli