Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ipanema japanke i sandale za leto

japanke, sandale, leto
28. 07. 2022.

Ipanema japanke su kreirane da vam donesu deo slobodne, elegantne, opuštene atmosfere koju ćete iskusiti dok se šetate plažom Ipanema i u okolini, sa toplim morem na vašim stoplima, okeanskim povetarcem u kosi i sanjivim ritmom u vazduhu!
 

Ženske japanke i sandale Ipanema u N Sport prodavnici

 
Anatomski prilagođene, crne japanke sa fotografije (kao i zlatne) su must have ovog leta. Kada vam je potrebno da samo uskočite u laganu obuću koja je pogodna i za plažu ili bazen, uskočite u crne japanke koje možete nositi uz sve. Nema letnjeg, lepršavog outfit-a uz koji nećete moći da ih nosite. Isto se odnosi na zlatne japanke koje ne žuljaju, moderne su i obavezna su stavka na listi za more. 

Pročitajte i Zašto da kupujem u internet prodavnici?

 Preudobne crno-zlatne japanke, sa imenom brenda sa gornje strane, su potencijalno rešenje kada želiš u papučama na žurku na plaži ili laganu šetnjicu. Temperature na moru se teško spuštaju i tokom noći, pa telo traži maksimalno oslobođenje. 
Za sve one koje ne žele crno-zlatnu kombinaciju, roze sandale mogu postati vaš izbor. One su malo više od japanki, ali su zadržale udobnost i jednostavnost. 

A ukoliko vam se ništa od toga ne dopada, bacite pogled na Ipanema papuče. 
 
Za sve dame koje ne vole mnogo komplikovanja, pogotovo ne oko prstiju, Ipanema nudi idealno rešenje u vidu papuča. U ponudi su crne papuče sa dve paralelne trake, kao i roze papuče sa dve isprepletane trake. 

O Ipanema brendu


Ipanema veruje da modni brendovi imaju sposobnost da kreiraju lepe, nosive i izdržljive proizvode koji se prave na etički način, sa smanjenim uticajem na životnu sredinu i trajnim doprinosom dobrobiti svojih zaposlenih i zajednicama kojima pripadaju. 

Ipanema je brend koji zna da plaža nije mesto, već stanje duha i zato želi da žene osvajaju svet svojom solarnom energijom. U nastavku pročitajte šta Ipanema kaže za sebe na svom australijskom sajtu.

Ipanema je najglamuroznije naselje u Brazilu. Smešteno je na jugu Rio de Žaneira - oni koji ga posećuju kažu da je dom najlepših ljudi na svetu. Duh i duša Ipaneme su izvučeni iz kulture koja izvire sa zadivljujuće plaže koja se nalazi pored Kopakabane. Zapanjujuće tropsko sunce mami prelepe ljude da surfuju i sunčaju se tokom dana i plešu u najhladnijim barovima i klubovima do noću. 

Ipanema obuća, inspirisana kulturom Brazila, je zabavna, šik i šarena, a svaka kolekcija je prepuna srećnog i egzotičnog duha brazilskih plaža. Ipanema kolekcija se sastoji od varijacija stilova koji uključuju jarke boje sa atrktivnim šarama koji su smeli i u egzotičnom stilu, što ih garantovano čini centralnim delom vaše odeće za plažu!

Ipanema dizajn održava opuštene brazilske korene brenda dok koristi inovativne materijale i ostaje povezan sa aktuelnim modnim trendovima. Kombinujemo svoj smisao za modu sa karakteristikama koje čine Ipanema sandale i japanke jedinstvenim, uključujući višestruke oblike đona za bolju udobnost i pristajanje.

Ipanema proizvodi su mnogo više od mode - ovde se vodi računa o snažnom ekološkom i etičkom uticaju koji ima za cilj očuvanje svih prirodnih lepota Zemlje za generacije koje dolaze. Sa pogledom na životnu sredinu i budućnost.


 

podeli