Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


ČIZME, HLADNOĆA, INUIKII

Inuikii: Lepota hladnoće

29. 10. 2021.

Inuikii je luksuzni brend obuće koji u svom etosu neguje održivost nadahnutu neustrašivim dizajnom i inovativnom udobnošću. Osnova brenda je sva u projektovanju obuće sa stavom koja ruši očekivanja. Inuikii stvara mnogo više. 

Projektovane u Švajcarskoj, svaki par obuće se ručno pravi u Evropi korišćenjem evropskih materijala, što znači da je Inuikii obuća jedinstvena i rađena prema najvišim standardima. Inuikii ima taj specifičan i neodoljiv dizajn obuće gde je na prvi pogled jasno da obuća obećava. Nema više zime uz Inuikii.

Inuikii je fokusiran na razvoj prilagodljive obuće koju nose savremene žene i muškarci. Ženske Inuikii čizme su sada dostupne u N Fashion internet prodavnici.
 

The Beauty of The Cold

 


izvor: inuikii.com

Osnovna ideja Inuikii zimske obuće je nadahnuta narodom Inuiti sa Grenlanda, a prenesena na moderni svet. To je originalna ulaznica na tržište zimske obuće. Inuiti su zapravo Eskimi, mongolski narod koji živi na hladnim obalama Severne Amerike i Grenlanda. Oni znaju šta su prave zime i hladnoća i kakva obuća može da podnese ekstremne temperature. 

Inuikii koncept se zasniva na biranju organskih i održivih materijala iz prirode - baš onako kako bi narod sa Grenlanda to učinio. 
Bez obzira da li više voliš leto ili zimu, sigurni smo da ćeš sada zimu voleti više. Taj topli osećaj je nezamenljiv, pogotovo kada se može uspešno kombinovati sa kaputom ili jaknom. Inuikii čizme možeš nositi uz pantalone, farmerke, trenerku, suknju ili zimsku haljinu. 

Inuikii ima svoje značenje - The Beauty of The Cold. Lepota hladnog vremena dobija novu dimenziju i kao što rekosmo, sada ćeš više voleti zimu. 

Od čega su napravljene Inuikii čizme?


Osnova svake Inuikii čizme je unutrašnjost obložena jagnjećom kožom u kombinaciji sa đonom od prirodne gume. Sve ostalo varira u pogledu materijala. Neke devojke i žene vole da nose Inuikii ženske čizme bez čarapa, da bi osetile nežni dodir kože na finom, prirodnom materijalu. Neopisivo.

Inuikii zimska obuća štiti od hladnoće i njenih uticaja, a ipak je stilizovana i moderna. Zar to nije ono što svaka žena želi tokom zime? Ipak, veliki su izazovi žene u urbanom modernom svetu

Dizajn koji donosi Inuikii krije svoje nadahnuće u reflekciji osnivača - Inuikii je osnovan 2013. godine od strane preduzetnice Cinzia Maag i njenih sinova - Danilo i Alessio. Stil i funkcionalnost su sada upakovani u jedan brend - Inuikii. 

Cinzia Maag je započela Inuikii


izvor: inuikii.com

Cinzia Maag je rođena u Peruđi u centralnoj Italiji, a kao mlada devojka došla je u Švajcarsku. Imala je nekoliko poslova pre nego što je osnovala svetski prepoznati brend Inuikii. Brend je započela sa svojim sinovima - Danilo i Alessio. Svi zajedno su doneli čari Grenlanda.
Danilo je imenovao brend. Nadahnut životnim stilom ljudi sa Grenlanda, sada brend nosi u sebi dve značajne reči. Inu znači atraktivno, a može označavati i devojku, a ikii označava hladnoću i udobnost obuće. Inuikii znači Lepota hladnoće.

Kada Cinzia dizajnira novu kolekciju, ona eksperimentiše sa finim i kvalitetnim materjalima, sa kožom i krznom, sa raznim dezenima itd. A kada se sretnu veliki umovi, tada počinje ekspanzija. Naime, Nicole Nordin je švedska preduzetnica u svetu mode, koja je prepoznala jaz na tržištu obuće i shvatila da upravo Inuikii može da je ispuni. Tako je započela priča globalne distribucije brenda Inuikii koji možeš pronaći u N Fashion internet prodavnici.
 

Podelite