Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Favoriti sezone: Fila Disruptor i Fila Ray

FILA, DISRUPTOR, RAY
12. 05. 2020.

Kompanija Fila uživa stogodišnju tradiciju. Na terenu velike tržišne utakmice, Fila je uvek očaravala i iznova nas iznenađivala. To čini i sada, sa Fila Disruptor, Fila Ray i Fila Ray Tracer modelima.

Počevši skromno, davne 1911. godine, Fila je proizvodila obuću za stanovnike podnožja Alpa. Nekada, dizajn Fila modela je bio nadahnut njihovim zavičajem, odnosno krajolikom prirode sa planina. Danas je popularan retro stil, pa se vraćaju devedesete godine prošlog veka uz Fila Disruptor i Fila Ray modele.
 

Prvi Fila koraci u tenisu


Fila Brend je rastao godinama kroz kolaboracije sa Maglifico Biellese i Fratelli Fila. To je donosilo značajne promene poput poslovanja van granica Italije. Sedamdesetih godina prošlog veka Fila je počela sa proizvodnjom sportske opreme. Tada poznati teniser Bjorn Borg je jedan od prvih koji je nosio Fila opremu i na taj način tenis je popularizovao brend Fila. Kasnije, brend su podržali Boris Becker, Jennifer Capriati i Monika Seleš. Ni mnoge zvezde današnjice ne odolevaju Fila Disruptor i Fila Ray modelima. Više o italijanskom nasleđu Fila brenda pročitajte na našem blogu.

Fila “must haves” ove sezone

Često omražena sećanja na devedesete godine ne moraju uvek biti takva. Retro modeli Fila patika su lepo sećanje i vreme je da to sećanje osvežimo. Pesma Walking on air može opisati osećaj tokom nošenja Fila Disruptor modela. Posvećenost detaljima kao što su pertle, uvezivanje i izraženi đon dovodi model do izražaja. Uvek će biti highlight vaše odevne kombinacije tog dana. Pogledajte neke od ženskih modela Fila Disruptor koji su apsolutni favoriti. Zapazićete popularni model sa animal printom, koji će naglasiti sve sportske kombinacije. Model krase čuveni beli đon i narandžaste pertle.

Kao i Fila Disruptor, simpatično drski trend prate i Fila Ray modeli koji su #throwback na basket devedesetih. Reč ray na engleskom znači zrak (npr. zrak sunca), a Fila Ray upravo to i radi - zrači svojim retro stilom i kombinacijama boja. Zahvalano ih je nositi i zbog čvršćeg materijala izrade na gornjištu, i zbog mekanih materijala izrade korišćenih iznutra. U ove modele spadaju i Fila Ray Tracer modeli. Izaberite svoj Fila Ray model i uskladite ga uz najnoviju trenerku iz N Sport online prodavnice ili uz prolećni mantil i slim pantlone.

podeli