Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Dres i sportska oprema reprezentacije Srbije

DRES, FSS, SRBIJA
18. 09. 2020.

Od ove takmičarske sezone fudbalska reprezentacija Srbije igra u novoj opremi, koju za njih od 2018. godine kreira brend PUMA. U ovom tekstu saznaćete detalje o dresovima i kako da dođete do PUMA dresova i pratećih aksesoara i opreme sprskih “orlova”.

Kompanija PUMA je tehnički sponzor srpske reprezentacije od 2018. godine, a web sajt Footy Headlines je još početkom godine nagovestio kako će izgledati sportska oprema fudbalske reprezentacije Srbije. Prve utakmice koje je naša reprezentacija odigrala u novim dresovima bile su protiv Rusije i Turske.
 

Prva garnitura tima reprezentacije Srbije 2020.


“Domaća” garniture sastoji se iz dresa, šorca i štucni u crvenoj boji. Dizajnom dominiraju ocila sa srpskog grba. Sa leve strane se nalazi logo brenda PUMA, a sa desne strane grb FSS. Možete izabrati Match dres, koji je identičan onom koji fudbaleri naše reprezentacije nose na utakmicama, ili replike “domaće” ili gostujuće garniture.

Gostujuća garnitura tima reprezentacije Srbije 2020.


Gotujuća garnitura je bele boje sa teget detaljima, a grb je fluorescentne zeleno-žute boje koji se presijava poput svetlosti struje. Repliku gostujućeg dresa možete pronaći u našoj internet prodavnici.

Replika “domaćeg” dresa postoji i u verziji za najmlađe verne navijače, jer ljubav prema fudbalu  i timskoj igri se uči od malih nogu. Ukoliko je malim ljubiteljima sporta uskoro rođendan, nema boljeg poklona od ovog. Mada, ni odrasli fudbalski entuzijasti neće odoleti novim dresovima fudbalske reprezentacije Srbije.

Aksesoari i dodaci


Svaki komad PUMA odeće, aksesoara ili obuće je uvek fancy. Ukombinujte PUMA FSS aksesoare koji su uvek potrebni i koji se mogu nositi i van utakmica. U ponudi možete pronaći sportski ranac, čarape i kačket inspirisane bojama srpske reprezentacije.

Dostupni su i PUMA lopta i ranac za trening ili školu u duhu navijanja i podrške reprezentaciji.  Ako želite da se osećate kao deo ekipe srpske reprezentacije, trenirajte ili igrajte fudbal PUMA loptom u bojama naše reprezentacije.

Podržite naše "orlove" na svakom koraku odenuvši se u njihovo, odnosno naše zajedničko “perje”. Kvalitetni materijali, moderan dizajn i briga za sve što je važno su odlike sportske opreme srpske fudbalske reprezentacije, a sve dresove i ostale navijačke aksesoare možete pronaći u N Sport internet prodavnici, kao i u N Sport prodavnicama širom Srbije. Budite i vi deo “orlova” uz N Sport i brend PUMA.

podeli