Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Diadora modeli uvek i svuda

DIADORA
26. 05. 2020.

Jedan od najvećih svetskih brendova u svetu sporta je Diadora, i to ne samo zbog svoje povezanosti sa švedskim teniserom Bjorn Borgom. Visoko kvalitetni materijali, jake boje i odvažni stil su epiteti koje im dodaju njihovi ljubitelji, pratioci, ali i kritičari.


Put Diadora brenda je "per aspera ad astra"


Diadora je sinonim za uspeh, italijanski stil i tehnološku uspešnost. Međutim, nije uvek bilo tako. Marcello Daneli je napustio školovanje da bi se posvetio svom zanatu, a to je pravljenje obuće. Takav način života je tada bio društveno prihvatljiv, jer su mnogi na sličan način pomagali porodicu. Uzoran i vredan, napravio je Diadora brend kojem kvalitet nikada nije bio u drugom planu. Hrabro, Diadora je ugledala svetlost dana odmah nakon Drugog svetskog rata. To je bilo odlično vreme da se mladi Marcello vežba u izradi obuće.  Više o tome, pročitajte na našem blogu.

Diadora za sve prilike

Može se steći utisak da je Diadora isključivo sportska obuća, ali nije tako. Iako je pretežna orijentacija usmerena ka sportu, Diadorin asortiman pruža izbor za različite potrebe. Za udobne i duge šetnje potražite neke od Diadora Eagle modela. Laki materijali izrade i jednostavan dizajn su odličan izbor čak i za lagane sportske aktivnosti i teretanu.

Plitke patike su pogodne kako za šetnju, tako i za svaki sportsko elegantni stil koji možete pronaći u kolekciji Diadora Game.

Diadora N9000 muški modeli patika su u usponu popularnosti zbog svoje jednostavnosti i vladajuće crne boje. Uz pokoji sivi detalj, Diadora N9000 je pravi primer patika za svakodnevnicu koje ćete uvek odabrati.

Diadora ima svoj prepoznatljivi logo, koji se neizostavno uklapa u svaki komad Diadora odeće i obuće. Diadora ne odustaje od izvanrednih kombinacija boja i oblika kada je u pitanju dizajn, a kao što smo već rekli - kvalitet se nikada nije dovodio u pitanje.

Deca su živahna i uvek aktivna, a N Sport se pobrinuo da njihova igra bude bezbedna uz Diadora dečju obuću. Ukombinujte je sa Diadora dečjom trenerkom i obradujte svoje mališane.

Osetite italijanski stil i udobnost i na svojoj koži, pronađite svoj Diadora model u N Sport online prodavnici.

podeli