Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, obuća

D.A.T.E savremeni italijanski brend obuće

09. 05. 2023.

D.A.T.E je savremeni italijanski brend obuće, osnovan 2005. godine od strane četiri prijatelja koji su delili entuzijazam prema patikama. Mašta dolazi do izražaja u krajnjim proizvodima baš u ovakvim toplim pričama. Kada više ljudi istinski deli viziju tada prave proizvode koji postaju čuveni. 

Na sceni skoro dvadeset godina, D.A.T.E je svoje mesto pronašao i u našoj prodavnici. Kao i do sada, N Fashion stremi ka tome da svojim vernim kupcima uzvraća širokim izborom, kvalitetom i uvek svežom ponudom.

Ime brenda je akronim početnih slova imena svakog prijatelja iz Firence - Damiano Innocenti, Alessandro Paci, Tommaso Santoni i Emiliano Paci. D.A.T.E. je postao čuven po svom unikatnom i inovativnom dizajnu koji kombinjte vintidž i savremeni stil. Prepoznaćete italijanske muške i ženske patike kada uočite kvadratni crni logo. 
 

Patike koje se lako kombinuju za posao


Najbolja stvar kod D.A.T.E. patika je ta što se mogu lako kombinovati uz business casual izgled. Zar to nije upravo ono za čim tragate? Kod telefona je, poslednjih godina, važna odlika kvalitet kamere, a u svetu mode komadi koji se lako kombinuju!

D.A.T.E. nudi širok izbor patika za muškarce i žene, sa platformom, bez nje, sa pertlama i bez njih. Patike italijanskog brenda se prave od visokokvalitetnih materijala, kao što je koža, antilop i platno uz intenzivne šare, metalne naglaske i druge detalje koji će biti primećeni.

Na fotografijama iznad se nalaze muške patike D.A.T.E. Court Leather. Idealan sklad sive i bele boje nastaje preplitanjem različitih materijala. Gornjište je rupičasto, a sa bočne strane je potpis brenda i dobro poznati crni logo. Neprimetno prisutna narandžasta boja naglašava ivice patika i diskretno oživljava ceo izgled. Muške, kožne, italijanske patike su must have svakog modernog muškarca današnjice.

Potražite muške D.A.T.E. Fuga Natural patike ukoliko tragate za modelom patika koji naginje sportskom stilu više nego svakodnevnom.

Na fotografiji iznad se nalaze ženske D.A.T.E. Court Mono patike. Kožne ženske patike koje se idealno kombinuju uz letnje odevanje, a pritom su i udobne - je upravo ono što žene i devojke žele. Odlazak na fakultet, na posao, u večernju šetnju, pa čak i u izlazak više ne mora biti opterećujući. Uživajte uz D.A.T.E.!

Pročitajte i naš blog Kako Italijani poznaju kožnu obuću tako dobro?

D.A.T.E. pomera granice


Izvor: date-sneakers.com

Brend je posvećen održivosti i patike se prave od održivih materijala koji prijaju prirodnom okruženju. Ne samo da se se koriste takvi materijali, nego se biraju i održivi metodi izrade. Na primer, đon patika se pravi od reciklirane gume, a pakovanje od recikliranih materijala. 

D.A.T.E. je stekao popularnost među modnim entuzijastama koji vole naprednu modu i cene jedinstvenost brenda i pažnju detaljima. Patike brenda D.A.T.E. se prodaju širom sveta, u prodavnicama ili na internetu - baš kao i kod nas u N Fashion-u. 

D.A.T.E. je dinamični i inovativni brend koji je učinio svoje ime prepoznatljivim u modnoj industriji svojim jedinstvenim dizajnom, posvećenosti održivosti i kolaboracijama. Brend nastavlja da evolvira i pomera granice, čineći nadahnutima sve koji nose D.A.T.E.
 

Podelite