Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Crop top majice za svaki dan

crop top, majice
13. 07. 2022.

Ležerna odeća dolazi u raznim oblicima, a jedan od njih je i ženska crop top majica. To je, takoreći, polumajica ili top koji otkriva struk, pupak ili stomak. Nose je sve generacije, ali je popularnije među mlađom populacijom devojaka. 

Iako se može pronaći podatak da je crop top prvi put stekao popularnost u modnoj industriji tokom tridesetih i četrdesetih godina, treba se podsetiti da je tada bio ograničen samo na kupaće kostime. To je bio trenutak kada su kupaći kostimi počeli da se menjaju i daju ideje liberalnijoj eri koja je nadolazila. 

Interesantno je da su crop top majice nosili muškarci još sedamdesetih godina. U Rokijevim filmovima Silvester Stalone nosi kratku majicu na treningu. Već tada se osetio uticaj filmske industrije na svet - crop top majice su postale popularne među muškarcima. 

Izvor: twitter.com

Manija za aerobikom je takođe proslavila crop top majice osamdesetih godina prošlog veka, što je bilo praćeno popularnosti filma Flashdance. Čak je i Madonna u spotu za svoju pesmu Lucky Star nosila mrežastu crop top majicu.
 

Crop top majice u N Sport prodavnici


Crop top u bukvalnom prevodu znači sečeni gornji deo odeće. To je majica koja otkriva stomak, odnosno kukove i pupak i njena dužina je do struka. Gornji deo može biti raznovsrsan, i kratkih i dugih rukava, pa i bez rukava. Postoji više stilova crop top majica - one majice koje je vezane ili imaju čvor, do onih koje su porubljene kao i obične majice.  Hajde da pogledamo kakve crop top majice su sada dostupne u N Sport internet prodavnici.

Na fotografijama se nalaze Puma crop top majice - crna i bela.

Obe Puma majice su napravljene od pamuka, imaju okrugli izrez oko vrata i duže rukave od standardno kratkih. Upravo su ovi rukavi odnedavno postali popularni. Bela majica ima manji Puma logo na sredini grudi i za zrno je šira i duža od crne. Preudobne Puma crop top ženske majice moraš imati ovog leta. 

 Pored Puma brenda, tu su i ostali poput Nike i Fila. Nike crop top majica poprilično prati liniju tela i ne ostavlja mnogo prostora majici za pomeranje. Sadrži materijal spandeks i odlična je za nošenje tokom znojenja. Pored je Fila crop top majica kratkih rukava koja je šira, opuštenija i dužih rukava nego Nike. 

Puma, Nike i Fila su sportski brendovi, kao i ostali brendovi koji se nalaze na našem veb sajtu. Fokus je ležerna sportska odeća i prva asocijacija jeste da su ove crop top majice namenjene za trening, trčanje ili drugu vrstu sportske aktivnosti. Ipak, sportske crop top majice se mogu nositi i van terena - zato postoji athleisure stil svakodnevnice.

Crop top majice se mogu nositi u različizim prilikama. Trening je svakako opcija, ali i neobavezni odlazak do grada ili šetnja su super prilika. Mogu se nositi tako da otkrivaju stomak, ali ukoliko ih ukombinujete uz duboku trenerku ili farmerke, onda ćete ostaviti prostor samo za struk. I to je u redu. Na vama je da se oblačite onako kako vam odgovora i prija. 
 

podeli