Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Cesare Paciotti i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji obuće

CESARE PACIOTTI, CP, 4US
20. 01. 2020.

Cesare Paciotti predstavlja brend koji krši pravila savremene mode od svojih prvih kolekcija, kreirajući ne samo jednostavnu i uobičajenu obuću, već ujedno i primerke koji reprezentuju visoku modu. Posebnu liniju proizvoda predstavlja upravo i linija obuće Paciotti 4US koja je dostupna u N Sport web shopu, obuhvatajući muške patike, muške čizme, ženske patike i ženske čizme. Naoružan jedinstvenom i futurističkom kreativnom vizijom, Cesare Paciotti je iskoristio svoju malu porodičnu kompaniju kao raketu za lansiranje kolekcija koje su zavele svetske zvezde. On je izgradio svoje ime postavši prepoznatljiv kao harizmatičan dizajner sa odvažnim i glamuroznim rock stilom.
 

Cesare Paciotti i njegovi prvi koraci


Cesare Paciotti je rođen u oblasti pod imenom Marche koja ima dugu tradiciju pravljenja obuće. Njegovi roditelji, Cecilia i Giuseppe, 1948. godine osnovali su zanatsku radnju za izradu obuće koja se bavila proizvodnjom klasične obuće napravljene u potpunosti ručno. Oni su posebnu pažnju obratili na detalje i koristili materijale visokog kvaliteta. Još kao malo dete, Cesare je „udisao“ aromu prirodne kože. Praveći skice i prototipe, stekao je iskustvo ovog zanata učeći od stručnjaka, što je predstavljalo neprocenjivo nasleđe. Svoju strast prema zanatu roditelji su preneli na njega i na njegovu sestru, Paolu. Brat i sestra su, 1980. godine, osnovali Paciotti kompaniju i kreirali svoju prvu kolekciju obuće pod nazivom brenda Cesare Paciotti. Zahvaljujući Paolinim menadžement veštinama i Cesare-ovoj kreativnosti, kompanija je veoma brzo stekla reputaciju, tako da su ih čak i prestižne fashion kuće poput Gianni Versasce, Romeo Gigli i Dolce Gabbana angažovale za izradu modela obuće. Poznate zvezde širom sveta poput Rihanna, Beyonce, Kim Kardashian, Bar Refaeli, Anne Hathaway, Miranda Kerr i mnoge druge želele su njegove kreacije na svojim stopalima. Ovo je, između ostalog, izrodilo bliska prijateljstva i uspešnu saradnju sa zvezdama.

Inovacije u kući Paciotti

Paciotti je, pored svog dizajnerskog uspeha, predstavio i nove ideje u načinu prezentacije obuće, tako da je njegova kompanija bila prva kompanija koja je promenila način na koji je obuća reklamirana. Obuća više nije fotografisana kao "mrtvi objekti", već je obuća postala živi odevni predmet na stopalima svetskih top modela poput Natalie Vojnović, Lily Donaldson, Bianca Balti, Anja Rubik, Isabeli Fontana, Anouck Lepere, Karen Mulder, Carla Bruni i mnogih drugih.

Doživite i vi futurističku kreativnu viziju Cesare Paciotti-a uz njegovu posebnu liniju obuće, Paciotti 4US, koja obuhvata muške i ženske Paciotti 4US patike i Paciotti 4US cipele.

podeli