Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Birajte duži ili kraći muški šorc za kupanje

šorc, kupanje
27. 07. 2023.

Muški šorcevi za kupanje su praktični, jer mogu da se stilizuju i kao obični šorcevi. To je ultimativna odeća muškaraca svakog leta, posebno na plaži ili bazenu. Manje je važno da li leto provodite na obali, ostrvu ili pored bazena, bez šorca za kupanje nećete moći. U moru izbora muških šorceva, može delovati da su svi isti. Ipak, nisu svi isti i mi smo tu da vam ukažemo na razlike.

Šareni, jednobojni ili višebojni - najvažnije je da vas šorc podržava u letnjim aktivnostima. Najčešće, ne obavezno, ovi delovi odeće se kategorišu po dužini i labavosti kroja. Viđali ste i ranije kraće i duže šorceve za kupanje. Što se tiče krojeva i materijala, prave se od materijala koji se brzo suše, jer niko ne voli da bude mokar, zar ne?
 

Kraći šorcevi za kupanje

 
Na fotografijama iznad nalaze se dva kraća šorca za kupanje. Oba imaju elastični struk, s tim da jedan ima i podesive učkure. Upravo je ovo ona razlika u kroju sa početka teksta. Sunce provocira jake boje, pa je tako ovaj kratki Puma šorc za kupanje nosilac neonski žute boje. Sa zadnje strane nalazi se ukrasni pocket džep, a sa prednje znak brenda Puma. Neon boje su posebno atraktivne zadnjih godina, a razumemo i zašto. Osim što su primamljive i upadljive, neon boje jako lepo ističu preplanuli ten i prosto mame na različite letnje aktivnosti.

Ipak, ukoliko ste pobornici sportskog stila i entuzijasti brenda Puma, baš kao što smo to mi, birajte kratki crni Puma šorc za kupanje. Na njemu se nalaze pečati brenda u dve svetle boje. Nasuprot atraktivnim neon bojama, sa tamnim bojama, poput crne ne možete pogrešiti. Ujedno, sa crnim šorcem možete biti sigurni po pitanju izgleda jer se on teže prlja te ne morate toliko brinuti o tome.

Udobni su za nošenje svakog dana, posebno kada čitav dan provodite izloženi Suncu. Podržavaće vaše kretanje i neće vam smetati tokom plivanja, ronjenja i drugih aktivnosti u vodi.  Ujedno, iako zanemareno, materijali izrade muških kupaćih kostima su bitan faktor pri izboru.

Zašto?

Ukoliko je muški kupaći šorc izrađen od debljeg materijala, on se samim tim i teže suši. Ovo može biti odlična podloga i najčešći uzrok infekcija tokom letnjih dana. Zato, kada birate, birajte tanke materijale, poput Puma šorceva za kupanje, koji se brzo i lako suše.

Duži šorcevi za kupanje

 
Pri odabiru dužeg šorca za kupanje, birajte šarene boje. Iz nekog razloga, prilikom kupovine, muškarci izbegavaju šarene kombinacije boja, ukrase i grafike. Sada kada je Sunce prisutno svakog dana, najbolja je prilika da se opustite, družite i zabavite uz šarene muške šorceve za kupanje. 

Još jednom, za sve Puma entuzijaste, odabrali smo šareni Puma šorc sa crnom podlogom. Sve intenzivne boje preplavile su pečate brenda koji se nalaze na crnom šorcu. Sa druge strane, zeleni Puma šorc, takođe sa crnom podlogom, podseća na zvezdane galaksije i letnju noć. Oba šorca imaju beli Puma znak sa prednje strane. 

Pročitajte i saznajte: Zašto da kupujem u internet prodavnici?

Da li je bolji kraći ili duži muški šorc za kupanje?


Od prilika u kojim se nađete, zavisi da li je bolji kraći ili duži muški šorc za kupanje. Zapitajte se kuda ćete se sve kretati? Da li će to biti roštiljanje sa drugarima pored bazena ili ćete se ipak oprobati i u plivanju, u velikom bazenu pored? Ako ste na moru, da li planirate da surfujete? Možda vam je u planu samo sunčanje. A šta je sa odbojkom na pesku? Za odbojku na pesku definitivno preporučujemo duži šorc za kupanje. 

Kada zaronite, šorc za kupanje treba da ostane na svom mestu, a ne da beži ili otkriva. Kako stoji na vama dok ste van vode, tako treba da stoji i dok ste u vodi. Predlažemo vam da izbere dva ili tri šorca za kupanje ovog leta, koje ćete menjati u skladu sa funkcijom i modom - šta vam je više potrebno u trenutku.

Svoje sunčane letnje aktivnosti u Puma šorcevima za kupanje fotkajte i podelite sa nama na instagramu i označite nas!
 

podeli