Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


SVE INFORMACIJE O KARTICAMA "JA VOLIM BEOGRAD"

 

Vaučeri "Ja volim Beograd" su u vrednosti od 6.000 dinara i mogu se iskoristiti do 1. marta 2024. godine u našim maloprodajnim objektima, kao i u online prodavnici na www.n-sport.net i www.nselection.rs.

Najčešća pitanja možete pogledati OVDE.

Vaučere „Ja volim Beograd“ dobijaju sva deca uzrasta 0-19 godina, kao i svi zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Beograda.

Vaučeri se mogu preuzeti u vrtićima i školama koja deca pohađaju najkasnije do 15. februara 2024. U slučaju da dete ne ide u vrtić, roditelji će moći da preuzmu do 26. decembra 2023. u svojim opštinama uz ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta.


►   Ukoliko je vrednost kupovine manja od vrednosti vaučera, preostali iznos sredstava ostaje raspoloživ na kartici.
►   U slučaju da je vrednost porudžbine veća od vrednosti vaučera, razliku možete doplatiti pouzećem, karticom i uplatnicom.
►   Vaučerom ne možete platiti troškove poštarine već samo vrednost artikala.
►   Vaučer se može koristiti za više kupovina, iznos od 6.000 možete iskoristiti za više različitih porudžbina.
►   Za jednu kupovinu možete koristiti više vaučera, izborom opcije „dodaj novu karticu“
►   Nakon obavljene kupovine sačuvajte poklon karticu u slučaju reklamacije.  

PLAĆANJE VAUČEROM "JA VOLIM BEOGRAD"

 

Izaberite bilo koji artikal iz našeg širokog asortimana sportske i modne odeće, obuće, aksesoara, kao i dodatne opreme za sport i iskoristite vaučer "Ja volim Beograd".

Nakon odabira artikla i dodavanja u korpu, idite na opciju “Moja korpa” i potvrdite porudžbinu, kupovinu možete nastaviti kao ulogovani korisnik, ili kao gost. Članovi loyalty kluba Sport&Fashion benefite mogu ostvariti i prilikom kupovine vaučerima "Ja volim Beograd".

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, idete na deo "Isporuka" i unosite potrebne podatke (osnove informacije o kupcu i adresi za isporuku), nakon toga prelazite na deo "Plaćanja".  Za plaćanje vaučerima birate opciju "PLAĆANJE LOYALTY I POKLON KARTICAMA", nakon toga izaberite tip kartice kojom želite da platite (na slici se vide 3 tipa kartica kojima je moguće plaćanje). 
Nakon što se izabrali karticu kojom želite da platite, otvoriće se novo polje u koje unosite SERIJSKI BROJ KARTICE, PIN I IZNOS KOJI ŽELITE DA ISKORISTITE SA KARTICE. Za plaćanje jedne porudžbine moguće je koristiti više vaučera "Ja volim Beograd", ali i kombinovano plaćenja vaučerom, poklon karticom ili GiftOnCard karticom izborom opcije "Dodaj karticu".

Članovi loyalty kluba moraju biti ulogovani ukoliko žele da iskorite opciju plaćanja "Loyalty karticom". Kako biste uspešno završili kupovinu, potrebno je da se saglasite sa uslovima kupovine i potvrdite opciju "Nisam robot".