Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zašto su neki đonovi braon, a neki bele boje?

patike, đon
08. 05. 2023.

Patike su postale neizostavni deo savremene mode i kao takve, dolaze u različitim stilovima, bojama i materijalima. Jedan aspekt patika koji je dugo bio predmet rasprave jeste boja đona. Neki modeli patika imaju bele đonove, dok drugi imaju braon. Razlog za razliku u boji je kombinacija faktora, uključujući korišćene materijale, funkcionalnost i dizajn.

U novoj kolekciji brenda Lacoste možete pronaći braon i bele đonove muških patika. Možda vam može teško pasti odluka za koje đonove se odlučiti i zato smo i napisali ovaj tekst. U tekstu pronađite koje to efekte na stil stvaraju beli i braon đonovi i kako se to može uklopiti u vaš svakodnevni outfit. Kada nosite Lacoste patike, zasigurno osećate eleganciju i istrajnost, jer to i jeste imperativ brenda.
 

Beli đonovi patika


Bele đonove često možemo videti kod mnogih modela patika. Jedan razlog za to je što je bela neutralna boja koja se može upariti sa gotovo svakom drugom bojom. Da li uopšte možete da zamislite zelene ili žute đonove? Uz neke moderne patike da, ali uz elegantne klasične patike baš i ne.

Stoga, beli đonovi pružaju čist i klasičan izgled patika. Beli đonovi su obično izrađeni od gume ili sintetičkog materijala koji je dugotrajan i izdržljiv. Ovi materijali se takođe lako čiste, što čini bele đonove praktičnim izborom za one koji žele patike koje su lako održavaju.

Beli đonovi kompletiraju patike koje nazivamo must have belim patikama. Kao što smo već napomenuli one mnogo doprinose izgledu kada želite dozu elegancije. Obavezne su za letnji period, jer se mogu nositi i na kancelarijski posao i u neobaveznoj šetnji. Čak i kad ih nosite uz trenerku, celokupni izgled kao da je dobio drugu dimenziju. 

Braon đonovi patika


Braon đonovi patika su često sinonim za kvalitetniji đon od gume ili sinonim za sportku upotrebu. Braon đonovi se često nalaze na patikama koje su namenjene ustvari za grublju upotrebu. Braon đonovi su obično izrađeni od materijala kao što su koža ili prirodna guma. Ovi materijali se često biraju zbog svoje izdržljivosti i sposobnosti da izdrže teške uslove. Ipak, u novoj kolekciji Lacoste fokusiramo se na estetiku. U tome duhu treba znati da braon boja može dodati dodir topline i zemljanosti patikama.

Na fotografiji iznad se nalaze muške Lacoste Carnaby Pro 123 1 SMA patike, a na fotografiji koja sledi muške Lacoste Carnaby Pro 123 5 SMA.

Braon boja ravnog đona Lacoste patika pruža prirodan i neutralan izgled koji se lako uklapa sa drugom odećom. Osim estetskog razloga, braon đonovi su često izrađeni od prirodnih materijala, poput gume ili kože, koji su izdržljivi i dugotrajni. Plitak profil đona Lacoste patika takođe omogućava prijatniju i udobniju vožnju na ravnom terenu, što ih čini savršenim izborom za svakodnevno nošenje.

Kako odabrati boju đona patika?


Prava boja đona patika je stvar onoga šta se vama više dopada. Beli đonovi su must have i mogu se kombinovati uz sve odevne kombinacije. Ipak, braon đonovi su odvažniji i definitivno će se dobro slagati uz vaše braon kapute za proleće, prsluke i jaknice. Za neke ljude beli đonovi su prevaziđeni i za njih će braon đonovi definitivno biti atrakcija - ne samo u prelaznim periodima vremena, već i kada nastupi leto.

Imajte na umu da se obe boje đonova uklapaju u koncept muškog capsule wardrobe-a. Nosite bele i braon đonove popularnih Lacoste patika i doživite eleganciju, stil i istrajnost.
 

Podelite