Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zašto izabrati Lacoste?

izbor, moda, brend
01. 02. 2023.

Postoji više razloga zašto odabrati Lacoste odeću, obuću i aksesoare. Lacoste ima ukorenjenost u idejama Rene-a Lacoste-a, tenisku pozadinu, kvalitet i funkcionalan kroj. Pored toga, brend krokodila je postao i deo pariske nedelje mode

Postoji više razloga zašto je Lacoste dobar izbor odeće. Kvalitet je neupitan, krojen sa posebnom pažnjom i tako da traje. Od sportske, preko ležerne sve do svečane odeće, Lacoste odeća je u svakom trenutku elegantna. Brend Lacoste ima jak imidž i povezuje se sa uspehom. Od samog početka, imidž brenda komunicira eleganciju i istrajnost i tako je ostalo do današnjeg dana.
 

Sportska odeća, ali sa stilom i dugim životnim vekom


Iako inicijalno stvoren da podržava tenisere, profesionalce i amatere, Lacoste se našao i na modnim revijama. Upravo taj široki spektar koji Lacoste uspeva da pokrije ga izdvaja od ostalih brendova. Moda, elegancija i sportski stil. Sve to sa jednim neprevaziđenim logoom zelenog krokodila. 

Tkanine su kvalitetne i izdržavaju test vremena, i to sve zbog ispravne kombinacije prirodnih i veštačkih materijala. Osnova jesu prirodni materijali, poput vune i pamuka, ali se njima dodaju sintetička vlakna koja bi produžila životni vek odeće. 

Taj stil koji se pronalazi na, očigledno, sportskoj odeći, ogleda se u oštrom, funkcionalnom kroju. Dakle, kroj polo kragne, rukava i zareza sa bočnih strana su skrojeni tako da rade u korist boljih performansi igrača. Dobro pogledajte majicu sa sledeće fotografije.

Teniska pozadina brenda Lacoste


Na fotografiji iznad se nalazi muški šorc Lacoste, koji možete nositi na sportskom terenu.

Profesionalni teniser Rene Lacoste je osnovao brend Lacoste i postao poznat po dizajnu polo majice. Nakon osvajanja Davis Cup-a pre 95 godina, Lacoste je pokrenuo sopstvenu liniju muške odeće. Do današnjeg dana, brend se razvio i na žensku odeću, kao i obuću i aksesoare za oba pola.

Odeća nije bila jedina tvorevina ovog slavnog francuskog tenisera. Naime, izmislio je i prvu mašinu za teniske loptice kao i prvi prigušivač reketa i čelični teniski reket! Sjajan na terenu, ali i van njega - možemo primetiti da je Rene zaista voleo tenis i sve što koristi teniskoj igri. 

Ovu tradiciju lepog ponašanja, čiste igre i oštrih pokreta nastavio je Novak Đoković. Svetski, a naš, višestruki osvajač različitih teniskih turnira, obara tuđe i svoje rekorde baš u uniformi Lacoste. Novak Đoković nosi Lacoste godinama i njegov je ambasador, na terenu i van njega.

Pobednici nose Lacoste i to je još jedan razlog zašto izabrati Lacoste.

Oštre crte, detalji i jasna poruka


Teško je govoriti o brendu Lacoste bez pominjanja epiteta elegancije i istrajnsoti, kada su ovi epiteti imperativ brenda. Svaki detalj koji postane deo Lacoste kolekcije odašilje vibracije modernog duha, ispravnih vrednosti i čistog izgleda. Čistina asocira na jasnoću i organizovanost, te svaki komad Lacoste odeće, obuće ili aksesoara donosi takav doprinos celom izgledu. 

Pregršt je razloga zašto odabrati Lacoste. Sjajno je što se ovi komadi mogu nositi u sportskim prilikama, svakodnevnim, poslovnim, pa i svečanim. Najispravniji naziv spektra koji pokriva Lacoste bi se mogao opisati sportskom elegancijom. 

Najnovija muška i ženska odeća, obuća i aksesoari brenda Lacoste se mogu naći na ovom linku.
 

Podelite