Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Novak Đoković i Lacoste kroje istoriju elegancije i istrajnosti

elegancija, istrajnost, saradnja
29. 12. 2022.

Elegancija i istrajnost su imeprativ brenda Lacoste i tenisera Novaka Đokovića. Elegantno ponašanje, elegantni govor i elegantni teniski pokreti. U nastavku teksta čitajte o Novaku Đokoviću, o brendu krokodila i kako da elegancija i istrajnost postanu deo vašeg ličnog opisa. 

Lični identitet je polazna osnova svakog ponašanja, namera i pojave. Postajemo bolji na svom putu ličnosti i onda kada podnosimo teške dane. Kada znate ko ste i kuda idete, samo tako možete postati istrajni. Istrajnost donosi samopouzdanje i prožima svaki deo nas, unutrašnji i spoljašnji. Istrajne i elegantne osobe biraju da takve komade odeće nose svakog dana. Celokupnu ponudu Lacoste pogledajte na ovom linku.
 

Zašto elegancija i istrajnost?


Jednostavnost postavlja suštinu u centar zbivanja i uz moderan dizajn nalazi svoj put do elegancije.  Postojanje elegancije je dokaz da postoji lepota u jednostavnosti. Elegancija je često i merilo dobrog ukusa, zrelosti i otmenosti. Svaki Lacoste komad, bile to polo majice, pantalone, pa i sami duksevi, su tkani sa mišlju o smislu. 

Elegantni komadi nas podsećaju da uvek treba da ostavimo dobar utisak, da imamo svoj stav i izgledamo prirodno. Praveći izbore u smeru elegancije i jednostavnosti, svaki čovek zadobija više poverenja. Prava doza, neagresivno isticanje i kvalitetni materijali utiču na eleganciju u odevanju. 

Istrajnost je postala endemska kategorija u brzom vremenu današnjice i samim tim je postala cenjenija. Istrajna osoba zna svoj cilj, svoja strempljenja i stoički podnosi prepreke do svog cilja.

Složićete se da je Novak Đoković početkom ove godine potvrdio svoj lični identitet i brend, a to su elegancija i istrajnost. Kada mu je bilo zabranjeno da igra na turniru Australian Open 2022 on je elegantno, bez da sam izaziva dramu, sačekao sudbonosnu odluku. To je bio izazov za njegove principe, ali je istrajao u svojoj odluci i potvrdio svoj lični brend elegancije i istrajnosti.

Šta možemo naučiti od Novaka Đokovića?


Izvor: novakdjokovic.com

Novak se bavi takmičarskim sportom. Tenis nije samo puko prebacivanje lopte u protivnički teren, već dobro osmišljena borbena igra; inteligencija na visini zadatka. Sve se vrti oko maskimiziranja rezultata, a za takav ishod je potrebno celim svojim bićem igrati. 

Sve što radi van terena, utiče na Novakov rezultat na terenu. Zato je on odabrao dijete koje mu odgovaraju, bira turnire koji mu odgovaraju, okruženje, neguje mentalno zdravlje i bira sa kim sarađuje. Svaki od ovih izbora Novaka čini uspešnijim na terenu i ti mali koraci ga dovode do cilja. 

Izvor: novakdjokovic.com

Čak i kada gubi, Novak pokazuje izuzetno poštovanje prema saigraču. Štaviše, kada pobeđuje, nikada ne zauzme ceo reflektor svetlosti za sebe, već nađe načina da je podeli sa protivnikom. Jednostavnost njegovih odluka, nesebično deljenje i zahvalnost prema publici, timu i porodici su odlike večite elegancije.

Rene Lacoste je postavio na noge osnove elegantnih pokreta i stila na terenu. Danas, njegovo nasleđe čuva i brani Novak Đoković, koji je ovaj zadatak prihvatio odgovorno. I vi možete deliti vrednosti dva velika krokodila, zato što imate taj potencijal u sebi.
 

Podelite