Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zaigraj tenis ovog proleća

tenis, proleće
30. 03. 2023.

Amatersko igranje tenisa ima mnogo prednosti koje čine ovaj sport atraktivnim za različite ljude. 

Proleće je jedan od najlepših perioda u godini, kada priroda buja novim životom i sve deluje živopisno i predivno. To je takođe period kada se stvara osećaj obnove i preporoda, pa je idealan trenutak za učenje novih veština, otkrivanje novih interesovanja i istraživanje nepoznatog. 

Tenis ima i zdravstvene prednosti jer kombinuje kardiovaskularni trening sa povećanjem mišićne snage i koordinacije. Takođe je dobar za mentalno zdravlje jer može pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju koncentracije.

U Srbiji, tenis je postao naširoko popularan nakon nanizanih uspeha Novaka Đokovića, koji je svetski, a naš. Sve te uspehe Novak je nizao uz podršku brenda Lacoste, čiji su imperativi elegancija i istrajnost. U našoj ponudi možete pronaći majice, šorceve, trenerke i sportsku opremu u kojima možete zaigrati tenis ovog proleća.
 

Fizička aktivnost i zdravlje kao prednost igranja tenisa


Na fotografiji iznad se nalaze muške Lacoste čarape.

Jedan od najvažnijih razloga zbog kojih ljudi igraju tenis je fizička aktivnost koju pruža. Tenis je dinamičan sport koji zahteva brze pokrete i sposobnost brzog reagovanja. Igranje tenisa pomaže u poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja, smanjenju rizika od gojaznosti i dijabetesa, te jačanju mišića i kostiju. Osim toga, igranje tenisa može biti i odlična prilika za socijalizaciju i upoznavanje novih ljudi, što može doprineti poboljšanju mentalnog zdravlja. 

Širom Srbije i Beograda nalaze se sportski centri u kojima se može igrati tenis. Čak i bez pripremljenog terena, uz dva reketa i dve osobe dobre volje, mogu se pomeriti lične granice i naučiti nove stvari. Proleće je sjajno vreme da se oprobate u tenisu, ukoliko već niste, a Lacoste će vas u tome podržati.

Učenje novih veština i poboljšanje koordinacije kao prednost igranja tenisa


Tenis je sport koji zahteva različite fizičke i mentalne veštine, kao što su brzina, koordinacija, preciznost i strateško razmišljanje. Pored toga, igranje tenisa može biti i izazovno i zabavno iskustvo, što može motivisati igrače da se razvijaju i poboljšavaju svoje veštine.

Na kraju, amatersko igranje tenisa može biti sjajan način za opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu. Tenis je sport koji se može igrati sa prijateljima i porodicom, što može biti odlična prilika za druženje i stvaranje novih uspomena. Igranje tenisa u prirodi može biti i prijatan način za boravak na otvorenom i uživanje u lepom vremenu - a to je najlepše u proleće.

Na fotografiji iznad se nalaze nova muška Lacoste trenerka.

Proleće pruža savršenu priliku da se izađe iz zone komfora i da se krene u nova iskustva, jer toplije vreme i duži sunčani sati čine da se osećamo pozitivnije i spremnije za nove izazove. Kada se suočimo sa novim iskustvima i preprekama, možemo se razvijati i rasti kao osobe, sticati nova znanja i veštine, i otvarati nove perspektive na svet. Proleće nas poziva da se otvorimo prema novim iskustvima i da u potpunosti iskoristimo sve što ova sezona nudi.

Tenis kao elegantan sport


Tenis osim što utiče na naše psiho-fizičko zdravlje, ujedno nam omogućava dve stvari. Omogućava nam da se rekreiramo, ali i da budemo lepi. Ukoliko je potrebno izdvojiti nekoliko sportova u kojima je moda uzela maha, tenis bi sigurno bio na vrhu liste. Lacoste je brend upravo nastao prateći modne trendove i spajajući ih sa sportkim potrebama. Lacoste brend vam omogućava da izgledate lepo na teniskom terenu, što će vam dodatno povećati samopouzdanje i omogućava postizanje maksimalnih sportskih performansi. 
Da li je i vama bitno kako izgledate na terenu? 

Ukratko, igranje tenisa pruža mnoge prednosti za fizičko i mentalno zdravlje, kao i za rekreativno iskustvo. Ovaj sport može biti izazovan, zabavan i pružiti priliku za socijalizaciju i učenje novih veština. Zato, ako ste zainteresovani za sport i želite isprobati nešto novo, tenis može biti sjajan izbor za vas!
 
 

Podelite