Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Umetnost elegancije začinjena Lacoste novčanikom

NOVČANIK, AKSESOAR, ELEGANCIJA
26. 02. 2021.

Novčanik nije samo za čuvanje kartica i gotovine. To je stav - dodatak koji govori o karakteru i stilu čoveka. Govorimo o svakodnevnom nošenju, koje će primetiti svi oko vas. Elegantni novčanik može da izazove kod drugih ljudi prepoznavanje i poštovanje. Za zrele muškarce i ozbiljne momke Lacoste novčanici su must have.
 

Šta nosite u svom novčaniku?


Nije previše značajno da li vam je potreban novčanik za više stvari ili za par kartica. Ipak, važno je prilagoditi novčanik načinu života. Tokom istorije, novčanici su se pojavljivali još od davnina, mada su se njihov izgled i upotreba prilično razlikovali. To su bile male vreće za nošenje važnih predmeta, kao što su novac i hrana. Imale su vezice, kako bi bile osigurane i obično su bile vezivane za pojaseve.

Novčanici koje danas poznajemo evoluirali su od jednostavnog dizajna, zamišljenog pre mnogo vekova. Svet je dobio na ubrzanju; sasvim je normalna stvar imati inteligentno dizajnirane, elegantne novčanike. Novčanici mogu biti način da pokažete svoj ukus, kako živite svoj život, a takođe ne zaboravite koliko su važni za sigurnost i zaštitu važnih dokumenata.

S obzirom na to da već čitate ovaj tekst, dopada vam se ideja o dugotrajnim aksesoarima. Lacoste novčanici su pravi spoj elegancije i istrajnosti, koji će začiniti svaki vaš izgled. Pročitajte kojih osam aksesoara možete nositi svakog dana.
 

Vaš novčanik govori za vas


Novčanik je važan iz više razloga. Na primer, da biste zaštitili svoje lične stvari, putne isprave, novac i kartice od krađe, oštećenja ili izlaganja vremenskim uslovima. Takođe je odličan dodatak koji vam može pomoći da dopunite svoj stil.

Zbog društvenih promena, tehnoloških poboljšanja i svih razloga zbog kojih su se naši životi promenili, novčanici su se razvili kako bi išli u korak sa potrebama savremenog čoveka. Kako vreme odmiče, i dalje vidimo velika poboljšanja u dizajnu, funkcionalnosti i materijalima koji više odgovaraju današnjem savremenom čoveku.

Novčanici koje danas poznajemo su evoluirali u korak sa čovekom.

Stvari koje bi trebalo i koje ne bi trebalo da imate u novčaniku


Trebalo bi: gotovina. Iako su kreditne kartice i drugi oblici elektronskog plaćanja postali dominantni u razmeni novca, gotovina je i glavni način plaćanja na mnogim platnim mestima. U nekim slučajevima je čak preferirano plaćati gotovinom umesto karticom.

Ne bi trebalo: kartice za popuste, kartice lojalnosti, kartice članstva u klubovima. Ništa ne fali tim stvarčicama, ali prepun novčanik nije cool. Izbacite sve što vam nije potrebno u datom trenutku, osim ako namenski idete da potrošite taj kupon ili u taj klub.

Trebalo bi: lična karta i vozačka dozvola. Ovo se podrazumeva. Nikada ne znate kada će vam zatrebati, a svaki izlazak iz kuće ili stana je potencijalna prilika za identifikovanje od strane nadležnih organa.

Ne bi trebalo: kovanice.

Trebalo bi: kartice za plaćanje i poslovne kartice. Iako je gotovina potrebna, kartica je preko potrebna. Uostalom, karticom uvek možete podići keš na obližnjem bankomatu.

Ne bi trebalo: stare račune. Novčanik pun računa odaje utisak neurednosti i rasejanosti.

I da, fotografije voljenih i bližnjih su uvek in.

Podelite