Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Osam muških aksesoara za svaki dan

AKSESOAR, MUŠKARCI
10. 11. 2020.

Pitanja vezana za muški garderober možda nisu popularna kao za ženski, ali muškarcima je prosto potrebna dodatna podrška pri stilizovanju. Uloga i značaj mode u savremenom društvu sve više imaju učešća u svakodnevnici. Ukoliko ste i vi muškarac kome su s vremena na vreme potrebni saveti o odevnim kombinacijama, ovaj članak će vam biti od pomoći.

Sve što se doda na pantalone i majicu/košulju smatra se dodatkom ili aksesoarom. Više nije stvar prestiža dodati po koji detalj na svoj outfit, a upravo su ti detalji - aksesoari ono što otvara ili naglašava ceo izgled. Uporište brenda Lacoste jeste elegancija u pokretima, pa je stoga ceo asortiman aksesoara ovog brenda upravo elegantno nastrojen.

Današnji modni imperativ je da nosite odeću, obuću i aksesoare koji imaju sklad cene i kvaliteta, a ne da plaćate ogromne cifre za nešto što toliko ne vredi. Upravo su Lacoste muški aksesoari ono što će ispuniti vaša očekivanja, a pogledajte kojih osam smo mi izdvojili.

ŠAL


Mnoge žene će se složiti da je privlačan onaj muškarac koji pazi na aksesoare, pogotovo kada je u pitanju šal. Najviše se nosi jednobojni crni ili sivi šal, mada je odabir boje najbolje uklopiti sa cipelama i torbom, baš kao kod kaiša. Šal, osim što greje, ističe vaše crte lica.

KAIŠ

Minimalizam je u trendu, ali potrebno je zaokružiti ga, dati mu smisao. Boja aksesoara na odevnoj kombinaciji može da podigne minimalistički izgled. Kaiš je najkorisniji aksesoar za muškarce, a oni se razlikuju po debljini, materijalu izrade i načinima kopčanja. Najbolje je kada se boja kaiša kao aksesoara kombinuje sa bojom cipela, patika ili torbe. Odaberite svoj Lacoste kaiš.

TORBA I RANAC


Prava torba šalje pravu poruku. Ovo se posebno odnosi na muškarce u izraženom poslovnom svetu. Postoje manje i veće torbe, zavisi šta vam je potrebno. Ukoliko nosite sa sobom laptop ili određene akte, ponesite veću Lacoste torbu za poslovni sastanak.

Ranac se može nositi u poslovne svrhe takođe, kao što su poslovna putovanja, konferencije i slično, ali i u neformalne svrhe kada npr. idete u teretanu. Ovaj praktični aksesoar pruža prostor za odeću, neseser i dodatnu opremu. Pored ranca ponesite i manju torbu u koju možete staviti tablet i tako olakšajte poslovne sastanke, timske prezentacije i slično.

NESESER

Muška kozmetika na jednom mestu u Lacoste neseseru - kul, zar ne?  Zgodno je za putovanja i ljude koji vole organizaciju. Sve osnovne stvari poput trimera, pribora za nokte i univerzalne kreme staju u ovaj elegantni aksesoar.

NOVČANIK


Znate li one muškarce koji drže novac i kartice po džepovima? Neretko takvi ljudi odaju utisak neorganizovanih osoba, što može biti odbojno za neku vrstu saradnje. Kvalitetan novčanik traje godinama, posebno onaj klasičan muški novčanik koji ističe samostalnost. Neka lična karta, kartice i novac budu na jednom pripremljenom mestu, spašeni od gubitka. Osim toga, novčanik je idealan poklon za muškarce.

KAPA I KAČKET

Ne, kape nisu samo za školarce. Kada nosite kapu, to o vama govori da volite neformalan stil, ali želite da zadržite eleganciju. Tome koriste upravo Lacoste kape koje su pogodne za svaki dan, posebno tokom predstojećih hladnih dana. Kape se lako kombinuju uz kaput i uz trenerku, dok su kačketi bolji aksesoar kad je pitanju sportski stil.

Ukoliko želite da zaštitite glavu od hladnoće, a da ne narušite svoj elegantni stil ni po koju cenu, za vas su ravni kačketi. Iako su ravni kačketi u šesnaestom veku bili amblem radničke klase, trendovi u poslednje vreme stavljaju u prvi plan ovaj muževni aksesoar. Jednostavno, ravni kačketi su se lako uklopili u urbanost.

Podelite