Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ne potcenjujte muški donji veš - još jedna ideja za poklon

DONJI VEŠ, POKLON
12. 02. 2021.

Možda nije na pijedestalu redovnih tema o odevanju, ali svakako da je muški veš tema koja ne sme ostati tabu. Uostalom, šta je potrebnije muškom ormaru od farmerki, trenerki, majica i šorceva? Muški veš! I to dobar, kvalitetan muški veš.

Donji veš je osnova svakog oblačenja i nešto što je uz kožu, na osetljivom delu tela, tokom celog dana. Upravo zbog toga muški veš mora biti udoban. Krucijalno je odabrati kvalitetne materijale i verovati brendu kada je dizajn u pitanju.

Lacoste odlikuje elegancija i istrajnost, te se na svakom odevnom predmetu potpisuju ove dve karakteristike. Tako je i kada je u pitanju Lacoste muški veš. Upoznaćemo vas sa različitim oblicima, a zatim objasniti zašto je pamuk najbolji materijal za izbor muškog veša.
 

Ne želite da vam bude neudobno


Ovaj sitni deo celog outfit-a ne bi trebalo da izazove iritacije na koži, niti da zateže. Ipak su u pitanju intimni delovi tela, kojima bi trebalo pružiti udobnost tokom celog dana. Muškarci važe za praktične i jednostavne individue, a takve karakteristike bi trebalo da ima i donji veš koji birate.

Pametno birajte muški donji veš

Kvalitetni muški donji veš će kreirati samo istaknuti brend kojem je stalo do vas - a to je Lacoste. Što se tiče samog modela, birajte muški veš jednostavnog kroja i visokog stepena udobnosti.

Bokserice su verovatno najpopularniji oblik muškog veša. Imaju veću pokrivenost i za njih će se najpre odlučiti muškarci širokih ramena, mada nema pravila.

Bokserice su muški veš koji je skroz uz telo, a to znači da materijal mora obezbediti udobnost. Zato je pamuk i u ovoj trci pobednik, jer dopušta koži da diše, ne zadržava toplotu i prilagođava se obliku tela. Elastina nema mnogo, već tek toliko da opusti pamuk i olakša pokret, a poveća udobnost. U Lacoste kolekciji možete pronaći bokserice u različitim bojama i veličinama.

Najčešče boje koje muškarci biraju su crna i bela, zbog jednostavnosti i praktičnosti. Na prvi pogled boja nije važna, ali naš savet je da boja prati boju vaše trenerke, pantalona ili farmerica. Međutim, ništa manje atraktivni muški veš je i onaj razigranih dezena i motiva, sa istim naglaskom na udobnosti kao i kod jednostavnih dezena.

Slip donji veš je praktičan za muškarce koji imaju duže noge i definisane mišiće. Nemaju pokrivenost kao bokserice, ali ono što im je zajedničko je elastična traka oko struka koja ne steže, ne izaziva iritacije i ne žulja. Dobar su izbor za sve muškarce koji se bave sportom i koji zbog sporta moraju da nose uske helanke - poput biciklista. Na ovom linku pogledaj kako Lacoste gleda na život i sport.

S obzirom na to da je veš uvek potreban, a Lacoste pakovanja praktična - upravo muški veš može da posluži kao ideja za poklon za vašeg muža, dečka ili brata. Kliknite na sliku iznad i odvešće vas na ponudu muškog donjeg veša.

Lacoste misli na sve!

Podelite