Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Razlike Classic Fit, Regular Fit i Slim Fit Lacoste polo maijice

polo majice, brend
03. 10. 2022.

Odabir polo majice je najbolje učiniti prema tome kako se osećate dok nosite majicu. Zahtevi i želje kupaca diktiraju stilove, pa mnogi proizvođači odeće prate njihove želje. U ovom tekstu možete saznati više o tome koja je razlika u Lacoste polo majicama. Prema tome ćete moći sami da odaberete polo majicu koja vama najviše odgovara. 

Vanvremenske i svestrane, polo majice se mogu nositi u različitim prilikama. Birajte na osnovu toga kako jedna polo majica čini da se vi osećate. Osećaj se najbolje vidi. U našoj prodavnici pronađite Lacoste polo majice i to Classic Fit, Regular Fit i Slim Fit.
 

Classic Fit polo majice 


Klasični stil i nepogrešivi izbor svakog dana su Classic Fit majice. Opušteno, ali ne baggy, Classic Fit polo majica pada niz ramena i udobno se namešta na telu. Idealna je kada ne želite da otkrijete liniju svog tela, iz bilo kog razloga. Rukavi su neopterećujući i stvaraju osećak udobnosti. Ukoliko tragate za polo stilom bez mnogo opterećivanja, potražite Classic Fit majice od brenda Lacoste.

Generalno, dužina ovih majica je ispod pojasa, a često su i dva-tri centrimetra duže sa zadnje strane u odnosu na dužinu sa prednje strane. Ono što je sjajno, pogotovo kada se radi o kupovini na internetu, je to da Classic Fit polo odgovara redovnoj veličini majica koje inače nosite. 

Slim Fit polo majice i Regular Fit polo majice


Slim Fit majice su modernije od Classic Fit-a, jer prate liniju tela. Strukirane su i uže kod grudnog koša u odnosu na prethodne. Upravo na grudnom košu su Slim Fit majice oko pet-šest centimetara manje od prethodne. Za sve koji žele da naglase svoj struk pravi izbor su Slim Fit majice.

Regular Fit je onaj model majice koji je između prethodna dva. Strukiran je, ali udobnost je zadržana. To je zlatna sredina.

Kako se nose Lacoste polo majice?


Već smo pisali o tome kako se (ne) nose Lacoste polo majice. Ali, kada su u pitanju ova tri modela, treba imati u vidu da svakim modelom možete postići različiti utisak.

Na primer, Slim Fit majica će vam pružiti urbani izgled, idealan baš onda kada stremite da podignete opušteni izgled na poslu ili u večernjoj šetnji. Slim Fit polo Lacoste majice pripadaju izgledu koji je sve popularniji, posebno među mlađom publikom. 

Kada je u pitanju odabir obuće, Lacoste polo majice se mogu nositi uz ravne cipele, kao i uz mokasine, ali i čizme. Nabacite sako ili džemper preko ramena. Nemojte gubiti iz vida da je Lacoste sinonim za eleganciju i istrajnost. 

Budite bezbrižni kada ispratite ova nepisana pravila:
-    polo majica ne treba da steže ili da bude preuska,
-    šav na ramenu neka bude na ramenoj kosti, ne dalje,
-    neka polo majica doseže do džepa, samo ne duže od džepa,
-    potkošulje su nepotrebne, samo stvaraju nabore. 

Nadamo se da vam je tekst bio od koristi i da sada sa lakoćom birate svoju Lacoste polo majicu, kao i da imate jasnu sliku o tome kako se nose polo majice. 

Pogledajte NOVU kolekciju ovde.
 

Podelite