Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Pripremite se na vreme za jesen: nova muška kolekcija Lacoste

kolekcija, muškarci, novo
28. 08. 2023.

Polako se pripremamo za jesen, taman kada je nova muška kolekcija stigla u Lacoste. Počećemo od patika, dukseva i trenerki, da bismo zaokuržili priču u elegantnom stilu košuljama i džemperima. Tek ili već, jesen nam polako, ali sigurno kuca na vrata i postaviće pitanje: jeste li spremni? 

Nova Lacoste kolekcija je kao i svaki put kvalitetna, elegantna i u sebi nosi jednu vrstu ponosa. Lacoste je brend krokodila koji potiče iz belog sporta i u svakoj kolekciji tka niti elegancije i istrajnosti, izdržljivosti i kvalitetne igre.
 

Nove muške Lacoste T-Clip patike

 
Upoznajte se sa Lacoste T-Clip Wntr patikama. Dolaze u dva profila i oni su plitki i duboki. Ove sasvim crne patike su moćne po svom izgledu i utisku koji odaju dok se nose. Lacoste T-Clip Wntr patike govore o vama da vam je stalo do vašeg izgleda, da cenite čistu i zategnutu pojavu i da vam definitivno nije hladno. 

Na crnoj osnovi se nalaze tamnosivi elementi, kao i znak krokodila sa bočne strane. Duboke patike imaju dodatni umetak ili sloj sa zadnje strane koji podržava stopalo i zglob i štiti od hladnih uticaja. Ove crne patike imaju tamnosive pertle koje se vizuelno slažu čak i uz boju đona. Nosite Lacoste muške patike tokom čitave hladne sezone.
 

Nove Lacoste muške trenerke i duksevi

 
Lacoste, kao sofisticirani brend za svakodnevni izgled, se maksimalno oslanja na detalje. Baš iz tog razloga su fotografije donjeg dela trenerke fokusiranje na detalje. Ova crna muška trenerka nosi duh brenda u sebi i lako se kombinujte uz svakodnevnu obuću i majice ili dukseve. 

Detalji ove trenerke su zelena trakica sa potpisom brenda na ranfli nogavica, kao i diskretni crni znak kod jednog džepa. Na fotografijama možete uočiti da je precizno krojenje aktivnost koja se u Lacoste-u odvija bez premca. Upravo su besprekorno krojenje i savršeni ali moderni šavovi nešto bez čega današnji svet mode ne može. Kada birate kvalitetne odevne komade za sebe, obratite pažnju upravo na ovo. Za više fotografija pogledajte link Lacoste trenerka donji deo

Na donji deo trenerke, nabacite i gornji.

Na fotografijama iznad se nalaze dva predloga dukseva koje možete nositi uz crnu trenerku od ranije. Njen definitivni par je crni muški Lacoste duks, koji na sebi ima iste zelene detalje. Fenomenalna stvar kod ovog duksa je što ima produžene rukave i to takve koji imaju posebne otvore za palčeve. Osećaj ušuškanosti ne jenjava. 

Sa druge strane, ukoliko želite da unesete kontrast u svoj svakodnevni izgled, birajte beli muški Lacoste duks, odnosno majicu dugih rukava. 

Nove Lacoste košulje i džemperi

 
Klasični komadi odeće, poput košulje i džempera, nikada neće izaći iz mode, a pogotovo ako ih pravi Lacoste, čiji imperativ brenda jesu elegancija i istrajnost. Fenomenalni spoj košulje i džempera sa fotografija će vam omogućiti da ostavite snažan utisak gde god da se pojavite. Samo pomislite kako će savršeno tačno krojene kragne oko vrata i na rukavima košulje biti istaknute na izrezima džempera.

Kombinovanje 100% pamučnih materijala za u jednom izgledu je najveća usluga koju možete učiniti svom telu i koži, jer u ovome provodite minimalno devet sati dnevno - zar ne? Ovi komadi su sjajni za vaš muški Capsule Wardrobe.

Nova Lacoste muška kolekcija briljira i donosi sportske i elegantne opcije svakom modernom muškarcu. Nosite francuski brend i ostavite snažan utisak. 
 

Podelite