Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Novčanik kao veoma ličan poklon

poklon, novčanik
28. 07. 2022.

Da li je u redu pokloniti novčanik? Apsolutno da! Zapitajte se kada ste poslednji put menjali svoj novčanik? Ili se ne sećate ili vam ga je neko poklonio, zar ne? Ljudi se gotovo nikada neće setiti da zamene svoj novčanik. Zato je novčanik odličan poklon i može biti vrlo ličan. 

Poklonom ostavljate utisak na osobu koju darujete. Ukoliko želite da taj utisak bude snažan, postarajte se da vaš poklon komunicira eleganciju i istrajnost. Upravo to jeste imperativ brenda Lacoste. Štaviše, naše novčanike možete dobiti i u poklon kutijama koje nije potrebno dodatno ukrašavati.
 

U kojim prilikama se poklanja novčanik?


Na fotografiji se nalazi ženski Lacoste novčanik. Otvorite link i saznajte više o njemu. 

Novčanik je dobar poklon za prilike poput diplomiranja, za maturu ili za osobe poput momka/devojke, za kuma, roditelje. To je simbolika prosperiteta i finansijskog uspeha. Novčanik je i način da se kaže hvala. Ovaj aksesoar spada u grupu večitih poklona i načina da se iskažu poštovanje, želje i zahvalnost. 

Novčanik je vanvremenski poklon i gotovo sigurno najkorisniji. Novčanik je mesto gde čuvamo sve što je veoma cenjeno. Simbol je bogatstva, uspeha i sposobnosti jer nosi novac. Simbolično može predstavljati očuvanje života i zdravlja. Kada želite nekome da poželite uspeh ili nagradite trenutni, novčanik je poklon koji se može iskoristiti u ovoj prilici. 

Nije lako pronaći poklon za dragu osobu, posebno kada su u pitanju muškarci. Zato je ovo poklon koji spašava. Sa kvalitetnim i modernim novčanikom ne možete pogrešiti.

Kada poklanjate novčanik, pomaže da znate kakav novčanik voli osoba kojoj poklanjate. Klasičan novčanik je onaj dvostruki, baš kao sa fotke ispod. On ima prostor za novčanice, kovanice i kartice. Sa desne strane je utisnuto ime brenda Lacoste, a sa prednje strane (kada se zatvori) se nalazi metalni umetak znaka krokodila. 

Lacoste novčanici


Na fotografiji se nalazi sportski Lacoste novčanik. On je sasvim bele boje, otvara se pomoću rajferšlusa i ima prostor za novčanice, kovanice i kartice. Novčanik sa jasno raspoređenim krokodilskim šarama otvarajte lako uz pomoć priveska.  

Novčanik treba da se uklapa sa vašim načinom života. Istorijski gledano, novčanici su menjali svoj izgled kroz vekovne periode. Nekada male vreće za nošenje predmeta i vezane za pojaseve, a danas moderni aksesoar sa dugmićem ili rajferšlusom. 

Novčanik održava sve ravnim i organizovanim. Odiše elegancijom. Posebno ako se radi o kožnom novčaniku. 

Na fotografiji se nalazi poklon pakovanje - kožni muški novčanik sa Lacoste priveskom. Braon je boje, na sebi ima metalik znak brenda. Poseban šmek i dah brenda Lacoste upotpunjuje materijal izrade - goveđa koža. 

Ovaj uzbudljiv poklon može biti veoma ličan kada iza njega stoje neizrečene reči. Poklonom, ponekad, možete reći više nego rečima. Kako ste se vi osećali poslednji put kada ste nešto dobili? Pokloni zaista bude emocije. Pogotovo ukoliko takav poklon prati stil života osobi koja dobija. 

Ukoliko se pitate šta treba, a šta ne treba nositi u novčaniku -  pročitajte u blogu Umetnost elegancije začinjena Lacoste novčanikom. Bilo da se radi o gotovini, karticama ili ličnoj karti, današnji novčanici su sigurno mesto za njih. 
 

Podelite