Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Život je prelepi sport

TIMELESS, SPOT
28. 09. 2020.

Kada god se priča o Lacoste brendu u istoj rečenici se nađu reči trajno, elegancija i sport. Može se reći da su kreativnost, slobodni um i pokret vrednosti koje Lacoste neguje. Samim tim elegancija postoji i u marketingu, a brend je to uspeo više puta kroz prethodne kampanje. Doživite ovaj sofisticirani brend uz dostupne modele na ovom linku, jer je Lacoste više od odevanja.

“Brend krokodila” je više puta pokazao kupcima da je život istinski sport, lep i intenzivan. Svaka Lacoste kampanja je bila realan prikaz trenutnog života. Ključ je bio u tome da se sa elegancijom pristupi svakom životnom pokretu. Ista poruka važi i danas.

Baš kao i Lacoste, svi ljudi koji svedoče o ovom brendu zadržavaju eleganciju tokom vremena, krokodilski se bore za ono što vredi – ljubav, i prave veliki skok ka izazovima pred njima. Život je prelepi sport – to je poruka koju su nosile prethodne tri filmske Lacoste kampanje.


Crocodile Inside


Lacoste neguje eleganciju koja prelazi uobičajene stilske dimenzije - za njih je elegancija način života. Spot kojim je francuski brend Lacoste predstavio upravo tu eleganciju na svakom životnom koraku je Crocodile Inside. Radi se o kratkom spotu u kome se dvoje mladih bore za ljubav. Poistovećeno sa identitetom brenda, krokodil koji je žilav i slobodouman postoji u mladim ljudima koji uspevaju da se vrate na zajednički put.

Oulaya Amamra je francuska glumica koja za Crocodile Inside tumači ulogu hrabre žene koja je spremna da promeni svoju sudbinu nakon iznenadne spoznaje. Sa druge strane, Kévin Azaïs, takođe francuski glumac, tumači vernog, ali pasivnog muškarca koji dopušta da partnerka ode. Iako zbunjen, jedan njegov pogled je bio dovoljan da je vrati.

Lacoste je kroz film Timeless prošao ispit vremena, a sada je na ispitu iskušenja koji mladi par mora da izdži da bi trajao. Baš kao i u životu. Ovaj kratki film počinje raspravom ovog para, a svet oko njih i u njima se raspada. Nekad, izgovorene reči su nepovratne. Šta se dešava dalje, možete pogledati na ovom linku.
 

The Big Leap


Prethodni spot nije prvi spot koji je Lacoste izbacio, ali je svaki spot imao poruku Life is a beautiful sport. Manje dramatičan u odnosu na Crocodile Inside, ranije je snimljen The Big Leap koji opisuje životni momenat poljupca kao prelepog sporta.

Način na koji to rade elegantni muškarci može se uporediti sa borbom na sportskom terenu gde ih na kraju čega nagrada. Lepota je u malim stvarima, a Lacoste je tamo gde je elegancija. Elegancija i istrajnost u pokretima opisuje posvećene igrače Lacoste igre.

Timeless

Prvi spot koji je uveo javnost u priču Life is a beautiful sport bio je Timeless. Povodom proslave 85 godina postojanja, Lacoste je napravio kampanju pod imenom Timeless odnosno Bezvremeno, a epicentar kampanje bio je ovaj kraći film. Radi se o vrhunskoj romantici kroz godine i o velikoj želji za ljubavlju. Nikada ne odustajte od svojih snova, baš kao što nisu ni junaci ove kratke drame.

Naime, par maltene naleće jedan na drugog u Parizu na železničkoj stanici. Radnja se odvija tridesetih godina prošlog veka, simbolično u vreme nastanka brenda, pa sve do danas. Prva scena opisuje vojnike i medicinske sestre, jer je veliki rat usledio u narednoj deceniji. Za pedesete i šezdesete godine je izabrana scena razigrane gužve i visoke elegancije. Baš kao što je tada bilo. Radnja se završava u modernom metrou iz kojeg par izlazi i ostvaruje kontakt.

Kroz elegantnu borbu i istrajnost se dolazi do cilja i do lepih stvari u životu. Samim tim, Lacoste je pokazao da je život jedan prelepi sport.

Podelite